Erzurum'da 30 Ağustos coşkusu

Erzurum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

admin
admin
31 Ağustos 2023 Perşembe 10:56
Erzurum'da 30 Ağustos coşkusu

Sabah saatlerinde Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Havuzbaşı Kent Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan etkinlikler, Valilikte tebriklerin kabulüyle devam etti.

Vali Mustafa Çiftçi, makamında misafirlerini tek tek selamlayarak, tebrikleri kabul etti.

Hastaneler Caddesi'nde devam eden kutlama programlarında, Vali Çiftçi, Tümgeneral Algan ve Sekmen, askeri araçla vatandaşları selamladı. İstiklal Marşı ve ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajı okundu.

Törende Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şube Başkanı Salih Mesci ve Türk Silahlı Kuvvetler adına bir subayın konuşmasının ardından öğrenciler şiir okudu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı ve Anadolu'nun değişik yörelerine ait halk oyunu ekipleri gösterilerinin ardından program; geçit töreni ile sona erdi.

Törene; Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Kâmil Aydın, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 31.08.2023 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.