DOMUZ GRİBİ ERZURUM'DA CAN ALDI

Erzurum’da 16 yaşındaki bir erkek çocuğu domuz gribi şüphesiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

admin
admin
16 Ocak 2016 Cumartesi 16:27
DOMUZ GRİBİ ERZURUM'DA CAN ALDI
Erzurum’da 16 yaşındaki bir erkek çocuğu domuz gribi şüphesiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, bir hafta önce Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yüksek ateş şikayetiyle giden 16 yaşındaki B.B., H1N1 virüsü (domuz gribi) şüphesiyle ilk müdahalenin ardından tedavi altına alındı. Yapılan tetkiklerin ardından alınan kan örneği neticesinde domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsü taşıdığı belirlenen B.B., buradan alınarak Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Çocuk İntaniye bölümüne sevk edildi. Burada iki gün boyunca yaşam mücadelesi veren 16 yaşındaki B.B., bugün sabah erken saatlerde hayatını kaybetti. B.B. 'nin lösemi hastası olduğu öğrenildi. 

Ayrıca Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde 10 kişinin domuz gribi şüphesiyle tedavi altına alındığı öğrenildi.  

Editör

Son Güncelleme: 17.01.2016 21:14
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDomuz GribiH1ni1
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mikail bozdemir 2016-01-16 19:08:31

vefat eden benim yeğenim domuz gribi teşhisiyle hastaneye gelmedi herşey iyi gidiyordu yeğenimin vücudu tedaviye olumlu cevap vermişti taki o virüs bulaşana kadar yeğenime araştırma hastanesinde bu virüs bulaştı araştırma hastanesi gibi bir hastanede virüs bulaşıyorsa varın diğer hastaneleri siz düşünün