DİKMEN’DEN ÇİNTİMAR’A VEDA ZİYARETİ

Erzurum’da yıllardır görev yapan ve Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Şube Müdürü Mustafa Dikmen, Balıkesir’in Badırma İlçesi T Tipi Cezaevi Müdürlüğü’ne atandı.

15 Ağustos 2013 Perşembe 16:46
 DİKMEN’DEN ÇİNTİMAR’A VEDA ZİYARETİ
Erzurum’dan tayini çıkan başarılı müdür, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a veda ziyaretinde bulundu. Dikmen, “Erzurum’da uzun bir süre görev yaptım. Bu şehri çok seviyoruz. Bir çok dostluklar edindik. Hatta çocuklarım burada kalarak eğitimlerine devam edecek” dedi. Oğlu Oğuzhan Dikmen’in Milli curlingçi olduğunu da belirten Dikmen, genç sporcunun Erzurum’da eğitiminin yanı sıra sporculuk yaşantısına da devam edeceğini ifade etti. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da, Balıkesir’in Bandırma ilçesi T Tipi Cezaevi Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Dikmen’in Erzurum’da başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, kendisine yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Dikmen’in veda ziyaretinin kendisini duygulandırdığını belirten Çintimar, “Hayat bu, bugün burada görev yapıyorsunuz, yarın başka bir ilde, ülkemizin her yerinde görev yapmak kutsaldır. Mustafa beyin, Balıkesir’de de başarılı hizmetlere imza atacağına inanıyorum” dedi. 

Ziyarette, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi de hazır bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 15.08.2013 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.