DADAŞLAR KEMALPAŞA’DA BULUŞTU

Ege’de Erzurumluların yılda bir defa buluştuğu Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Geleneksel Piknik Şöleni Kemalpaşa Belediyesi piknik ve mesire alanında gerçekleşti.

18 Mayıs 2015 Pazartesi 17:22
DADAŞLAR KEMALPAŞA’DA BULUŞTU
Şerif Erdikici
 
Ege’de Erzurumluların yılda bir defa buluştuğu Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Geleneksel Piknik Şöleni Kemalpaşa Belediyesi piknik ve mesire alanında gerçekleşti.
Sabri Çoruh’un sunuculuğunda Mahmut Arı, Erdem Yılmaz ve Doğan Alaca’nın Türk halk müziği ezgileriyle sahne aldığı, Caner Şimşek’in orkestrası ile destek verdiği etkinliğe, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu da katıldı.
Bakan Eroğlu’na ve Başkan Uğurlu’ya yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verildi. Çeşitli partilerden milletvekili adaylarının da boy gösterdiği pikniğe 15-20 bin kişi katılırken Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıllara oranla katılımın bu sene daha yüksek olduğunu ifade etti. İzmir’in yanı sıra Manisa, Aydın, Muğla gibi illerden de katılımın gözlendiği piknikte amacınkaynaşma, birlik, beraberlik ruhunu canlandırmak ve Erzurumluların eğlenmesini temin etmek olduğunu anlatan Okumuş 15 yıldır siyasi görüş ve düşünceleri ne olursa olsun bütün Erzurumluları piknik şölenlerinde buluşturmaya devam ettiklerini söyledi. Saç tasarımında dünyanın marka isimlerinden Harun Cici’nin de katıldığı şölende Başkan Muzaffer Okumuş’un yanı sıra Federasyon Genel Sekreteri Mikail Aslan, Federasyon Başkan Yardımcısı Cemal Kalkan, Menderes Erzurumlular Derneği Başkanı Ömür Yetimoğlu, fedarasyonun Uluslararası Sanat Danışmanı Harun Cici, federasyon başkan yardımcısı Halim Bütün, Karabağlar Erzurumlular Derneği Başkanı Recep Yıldız, federasyon genel başkan yardımcısı Recep Delice de hazır bulundu.
Doğunun sınır taşı, Erzurum’un Dadaşı, Efesi var İzmir’in, eğilmez Türk’ün başı sloganıyla düzenlenen piknik şöleninde katılımcılar gönüllerince eğlenerek hoş bir hafta sonu geçirdi.

Editör

Son Güncelleme: 18.05.2015 17:23
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDADAŞKemal Paşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.