CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KIRKINCI HOCAEFENDİYE ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hastanede tedavi gören Mehmet Kırkıncı Hocaefendiyi ziyaret etti.

11 Ağustos 2015 Salı 09:21
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KIRKINCI HOCAEFENDİYE ZİYARET
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hastanede tedavi gören Mehmet Kırkıncı Hocaefendiyi ziyaret etti.
1928 yılında Erzurum merkez köylerinden Güllüce’de dünyaya gelen Mehmet Kırkıncı hoca Said Nursi'yi hayatta iken ziyaret etmiş isimlerden birisi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyarette Kırkıncı hocaefendi ile kısa bir sohbette bulundu ve şifa dileklerini iletti. Kırkıncı Hocaefendi de mukabil dualarda bulunduklarını belirtti.
Kalp kapakçıklarındaki rahatsızlıktan dolayı Erzurum'dan İstanbul'a götürülen Kırkıncı Hocaefendi, burada başarılı bir operasyon geçirmiş, yoğun bakımın ardından normal odaya alınmıştı.
Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Kırkıncı Hocaefendiyi ziyaret ederek sağlığı hakkında bilgi almıştı.

Editör

Son Güncelleme: 11.08.2015 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
başinizdan derken 2015-08-11 22:17:42

birakin kuldan medet ummayi allahu tealadan isteyin en buyuk sahip o dur. kisisel rantlarunizi hirslarinizi hocalara baglamayin.kirkincinin akp ile arasi kotu olsa etrafinda etiketli bir kisi kalmaz

Avatar
Muhammet kazanç 2015-08-11 16:26:02

Allah hayrlı uzun ömürler versin allah başımızdan eksik etmesin inşallah çok geçmiş olsun......

Avatar
Hak aşıkları" 2015-08-11 10:10:26

sayın cumhurbaşkanım adnan yılmazdan ötürü kırkıncı hoca ve cemaati büyük tepki almakta bu tepki tarafınıza da yansımakta.sakallı ilim irfan sahibi insanların adnan yılmazla birlikte mecliste adaylık peşinde koşmalarını kınıyorum.herkes kendi işini yapmalı.hak aşıklarına bu yakışır gerçekten hak aşığılarsa ?!