ÇİNTİMAR: EKİP RUHU İLE BAŞARDIK

Haftalar süren yoğun bir çalışmanın ardından Kazım Karabekir Stadı’nı TFF Süper Kupa Finali’ne hazır hale getirdiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar, “Kurumumuzdaki tüm birimlerimiz ve ekiplerimizle sahanın mükemmel olması için gece gündüz çalıştık ve saha zeminini ideal bir konuma getirdik” dedi.

15 Ağustos 2012 Çarşamba 17:37
ÇİNTİMAR: EKİP RUHU İLE BAŞARDIK
Tüm Erzurum’un olduğu gibi Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de TFF Süper Kupa Finali’nin Erzurum’da başarılı bir şekilde geçmesinin gururunu yaşıyor. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan TFF Süper Kupa Finali’nin Erzurum’a verilmesi ile birlikte Kazım Karabekir Stadyumu’nda hummalı bir çalışma yaptıklarını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Vali Sebahattin Öztürk’ün öncülüğü’nde ve destekleri sonucu saha zeminini ideal bir konuma kavuşturduklarını söyledi. Devletimizin ve hükümetin destekleri ile 2011 Üniversiade kapsamından baştan ayağa yenilenen ve UEFA Standartlarına kavuşturulan Kazım Karabekir Stadı’nı kurumdaki tüm birimler ve ekiplerle TFF Süper Kupa Finali’ne hazır hale getirdiklerinin altını çizen Çintimar, “Süper Kupa Finali’ne ev sahipliği yapmanın gururunu yaşarken, şehir olarak önemli bir sınavı daha başarı ile geçmenin mutluluğunu yaşadık. Bize destek veren tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Özverili bir şekilde çalışan personelimizi de kutluyorum” dedi.
MİLLİ MAÇLARDA İLİMİZE VERİLSİN
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, ağır kış sezonunun ardından Kazım Karabekir Stadı’nda hummalı bir çalışma başlattıklarını ve Türkçe Olimpiyatları ile AK Parti İl Kongresi’nin yapıldığı statta yoğun bir çalışmanın içerisine girdiklerini söyledi. Çintimar, “Bu süreç içerisinde 40 kişilik bir ekiple sahayı Süper Kupa Finali’ne hazırladık. Adeta gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Sonunda da Süper Kupa Finali’nin mükemmel bir zeminde oynanmasını sağladık” dedi.
Çintimar, Erzurum’un TFF Süper Kupa Finali’nde sergilediği performans ile tüm Türkiye’de adından övgü ile söz ettirdiğine işaret ederek, “Yirmibeşinci Üniversiteler Kış Oyunları’ndan sonra bir kez daha stadımız tıklım tıklım doldu. Artık A Milli takımlar düzeyinde ilimize Milli maç verilmesi gerektiğine, inanıyorum, Erzurum olarak Milli maçlara da ev sahipliği yapacağız” diye konuştu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Spor Kenti ve Kamp Merkezi olan Erzurum’a kazandıracak yeni sahalarla dünya çapında takımların Erzurum’da kamp yapmasını sağlayacaklarını belirterek, “Şimdiden Valimizin koordinesinde il müdürlüğümüz, KUDAKA Spor ve Kış Turizm Komitesi ile yapacağımz Uluslarası Erzurum Cup Futbol Turnuvasının hazırlıklarını yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 15.08.2012 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.