ÇELİK GİTTİ, ESMER KALDI

Vali Yardımcıları ve Kaymakam atamaları kararnamesi Resmi gazetede yayımlandı. Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer yerini korurken, Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik ise Giresun Vali Yardımcılığına atandı.

08 Ağustos 2012 Çarşamba 12:15
ÇELİK GİTTİ, ESMER KALDI
Nurullah PALA haberi
Vali Yardımcısı ve Kaymakam atamaları yapıldı. 07 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 430 mülki idari amirin yeri değişti. Yapılan atamalarda Erzurum’da 2008 yılında kurulan Yakutiye ve Palandöken İlçe Kaymakamlıklarına adanan ve ilk kaymakam olma özelliği taşıyan Şenol Esmer koltuğunu korurken, Yakutiye ilçesinin ilk kaymakamı olma özelliğini elinde bulunduran Yüksel Çelik ise Giresun Vali Yardımcılığına atandı. Giresun Vali Yardımcılığına atanan Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, 2008 yılında Yakutiye Kaymakamlığına atanmıştı. Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer ise 2008’in Temmuz ayında Palandöken Kaymakamlığına atanmıştı. Dört yıldır Erzurum’da görev yapan iki başarılı kaymakamdan Şenol Esmer koltuğunu korurken, Yüksel Çelik ise Erzurum’dan ayrılmak zorunda kaldı. Yüksel Çelik’in koltuğuna ise Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı oturacak.

ŞENKAYA’YA ŞENER GELİYOR
Erzurum’un bazı ilçelerinin kaymakamları da değişti. Yapılan atamalarda Şenkaya Kaymakamı Mutlu Akyol Bingöl Vali Yardımcılığına atanırken, Altınekin Kaymakamı Murat Şener ise Şenkaya Kaymakamlığına atandı. Uzundere Kaymakamı Dede Murat Baştürk Çanakkale Yenice Kaymakamlığına atanırken, Uzundere Kaymakamlığına ise Sivaslı Kaymakamı Ahmet Levent Kepçeli atandı. Çat Kaymakamlığına Kızılırmak Kaymakamı Doğan Dinç atandı. Aşkale Kaymakamı Asalet Karabulut Battalgazi kaymakamlığına atanırken, Aşkale Kaymakamlığına Karabük’ün Ovacık ilçesi Kaymakamı Mustafa Fırat Taşolar atandı.

ALMALI VE ŞEN HUKUK İŞLERİ MÜDÜRÜ OLDU
Yapılan Kararname ile Erzurum Vali Yardımcısı Hakan Şen, Erzurum Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne atanırken, Erzurum Vali Yardımcılığı görevine ise Köprüköy Kaymakamı Abdurrahman İçyer atandı. Tekman Kaymakamı Mutlu Almalı Artvin Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne atanırken, Tekman Kaymakamlığına Maden Kaymakamı Ahmet Adanur atandı. Hınıs Kaymakamı Hakan Özarslan Aydın Yenipazar kaymakamı olurken, Hınıs Kaymakamlığına Çelikhan Kaymakamı Murat Uz atandı. Tortum Kaymakamı Yılmaz Kurt Artvin Vali Yardımcılığına atandı. Tortum Kaymakamı ise Gercüş Kaymakamı Halit Mengü oldu. Karaçoban Kaymakamlığına ise Çıldır Kaymakamı Cevat Çelik atandı. Erzurum Vali Yardımcısı Alper Tanrısever ise yapılan Vali Yardımcıları ve Kaymakam atamaları sonucunda Kastamonu Vali Yardımcılığına atandı.

Editör

Son Güncelleme: 08.08.2012 12:19
Anahtar Kelimeler:
ÇELİK GİTTİESMER KALDI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.