Büyükşehir’de muhtarlar zirvesi

Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, beraberinde merkez ilçe muhtarlarıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

admin
admin
26 Haziran 2022 Pazar 09:01
Büyükşehir’de muhtarlar zirvesi

Muhtarlarla makamında bir araya gelen Başkan Sekmen, onlarla sadece sohbet etmekle kalmadı, proje müzakere ve istişare masası da kurdu. Erzurum’un merkez ilçelerindeki mahallelerde görev yapan muhtarlarla yeni sezonun hizmet planlamasını yapan Başkan Sekmen, mahalle sakinlerinin talep ve beklentileriyle kendisine gelen muhtarlara da kulak verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cemal Korkmaz başkanlığındaki muhtar heyetiyle uzun süren bir toplantı yaparken, muhtarlar da taleplerini tek tek Başkan Sekmen’e iletti.

BAŞARININ FORMÜLÜNÜ ANLATTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’da muhtarlarla sürekli bir araya gelmek için büyük gayret gösterdiklerini belirterek, bunu gerek saha gezileri ve gerekse ilçe turlarıyla mümkün hale getirdiklerini kaydetti.

Muhtarlarla bunun dışında kurumda da sık sık bir araya geldiklerini anlatan Başkan Sekmen, “Ben hep şuna dikkat çekiyorum; sokağın sesini duymak isteyen muhtarlara kulak versin. Çünkü onlar gerçekten bizimle vatandaşımız arasındaki en sağlam köprülerimiz. Muhtarlarımızla iş birliğine, istişareye ve müzakereye işte bu yüzden önem veriyoruz. Onlarla bir arada olup çalışmak demek, sorunlardan haberdar olmak ve nokta atışı hizmet üretmek demek” diye konuştu.

HER SORUNUMUZU ÇÖZÜYOR

Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz ise, muhtarların Erzurum’da belki de en şanslı dönemlerini geçirdiklerini kaydederek, “Sekmen Başkanımızın sayesinde hamdolsun halkımıza hizmet noktasında en küçük mahcubiyet yaşamıyoruz. Her sorunumuzu çözüyor, her sıkıntımıza Hızır gibi yetişiyor. Mahallelerimizi de geziyor, bizleri makamında da konuk ediyor, beklentilerimizi soruyor, taleplerimizi dinliyor ve gereğini anında yerine getiriyor. İlgisi ve alakası için biz de başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.06.2022 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.