BULUTLAR, ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ

Palandöken Belediyesi hizmet birimlerinin ilçenin pek çok mahallesinde eşzamanlı sürdürdüğü çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kış gelip kar düşene kadar çalışmaların devam edeceğini söyledi.

21 Ağustos 2013 Çarşamba 10:45
BULUTLAR, ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ
Palandöken Belediyesi olarak 2009 yılından bugüne kadar halka en güzel hizmet götürmeye gayret ettiklerini belirten Belediye Başkanı Bulutlar, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hiçbir şekil de ayrım yapmadan ilçemizi bir bütün olarak kucaklayarak halkımıza rutin hizmetlerimizin yanı da yatırım çalışmaları konusunda iyi bir performans gösterdik. Tabi bunu takdiri her zamanki gibi halkımızdır. Şuan itibariyle planlamalarımız dahilinde Osman Bektaş Mahallemiz de, Hacı Salih Efendi Mahallemiz de, M. Solakzade Mahallemiz de, Abdurrahman Gazi Mahallemiz de, Kazımyurdalan Mahallemiz de, Şehit İsmail Aksu Mahallemiz de ve Osman Gazi Mahallelerimiz de karo, bordu ve sıcak asfalt çalışmalarımızın bir kısmını bitirdik bir kısmı ise halen daha devam ediyor. Bir takım eksiklerimiz var elbet. İmkanlarımız ile ihtiyaçlarımızın dengesini iyi kurarak var olan sıkıntıları gidermeye çalışıyoruz. Halkımıza daha iyi şartlarda, mevsime özgü sıkıntıları çok da hissettirmeden çalışmalarımız ve tedbirlerimiz alıyoruz. Hiçbir şekilde rehavete kapılmadan planladığımız işleri zamanında bitirmeye gayret edeceğiz. Çünkü bizlere halkan aldığımız emaneti en iyi şekil de koruyarak ve muhafaza ederek çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 21.08.2013 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.