Bir ağzımız var, kırk sakızımız!

16 mahallemize tam 100’e yakın aday çıktı.

admin
admin
04 Ocak 2024 Perşembe 11:15
Bir ağzımız var, kırk sakızımız!

Vedat REFAYELİ

Belediye başkanlıklarına aday olmak için yoğun ve de stresli günler yaşayan aday adayı olanların aksine mahalle muhtarlığı bekleyenlerin hiç öyle bir derdi yok.

Yapılan son düzenlemeler ile merkezde 16’ya düşen mahalle muhtarlıkları için çok sayıda kişi de muhtar adaylığı için müracaatta bulundu.

Aziziye’de 3, Palandöken’de 5 ve Yakutiye’de 8 olmak üzere toplam 16 mahalle için 100’e yakın muhtar adayının olması, bu yarışın en az belediye başkanlığı kadar gözde olduğunu ortaya koyuyor.

Tabiri caizse başlıkta da kullandığım gibi bir ağzımız var, kırk sakızımız.

Yakutiye’de ki bazı mahalle muhtarlıkları en çok rağbet edilen mahalle muhtarlıkları olarak dikkat çekerken, çoğu muhtar adayının da daha şimdiden afiş ve tanıtım broşürü bastırarak seçmenlerle buluşturduğu gözleniyor.

Editör

Son Güncelleme: 04.01.2024 11:18
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMuhtarSakız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.