Başkan Sekmen: Sorunları hep birlikte aşacağız

Erzurum’un Aziziye ilçesinde muhtarların katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

admin
admin
28 Haziran 2022 Salı 06:58
Başkan Sekmen: Sorunları hep birlikte aşacağız

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Mehmet Sekmen, Ilıca’daki Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya kurmayları ve daire başkanlarıyla birlikte katıldı.

Başkanı Mehmet Sekmen, buldukları her fırsatta muhtarlarla bir araya geldiklerinin altını çizdi.

Başkan Sekmen, şunları söyledi: “Biz bu toplantılarımıza bütün yöneticilerimizi, daire başkanlarımızı da dahil ediyoruz ve sorunlarımıza anlık çözümler üretiyoruz. Sizlerin de bildiği üzere pandemi yaşadık ve kimi ülkelerde kapanmalar ve karantinalar devam ediyor. Bu dönemin hemen ardından hemen yanıbaşımızda savaş çıktı ve bunun ekonomik açıdan etkilerini tüm dünya gibi bizler de hissediyoruz. Önümüzdeki süreçte adımlarımızı çok daha seri atmak suretiyle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden ve salgınlardan korusun. Birlikte el ele verip bu sorunları hep birlikte aşacağız” şeklinde konuştu.

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Burhan Salın, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, ESKİ Genel Müdür Yardımcısı Elimdar Aydemir, Muhtarlar Daire Başkanı Selahattin Turan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Aziziye Koordinatörü Rıza Altunayar ile AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun da katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 28.06.2022 08:48
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMuhtarMehmet Sekmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.