BAŞKAN CENGİZ, ÖĞRENCİLERLE BİRARAYA GELDİ

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, çalışan, üreten, milli ve manevi değerlerine bağlı, sosyal yönü güçlü bir gençliğin ülkenin geleceğinde söz sahibi olacağını söyledi.

09 Mayıs 2013 Perşembe 17:53
BAŞKAN CENGİZ, ÖĞRENCİLERLE BİRARAYA GELDİ
İMKB Ilıca Yavuz Selim Anadolu Öğretmen Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Cengiz, belediyenin gençlere yönelik faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve yönetim tecrübelerini paylaşarak, meslek seçimi konusunda bilgiler verdi.

Öğrencilerden hedeflerine ulaşmaları için derslerine çok çalışmalarını isteyen Başkan Cengiz, bunun yanında sosyal faaliyetlere ve topluma faydalı sivil toplum örgütlerine katılım noktasında da özverili ve girişimci olmalarını istedi.

Yurtiçi ve yurtdışı ziyaretlerinde edindiği tecrübe ve gözlemlerini öğrencilere aktaran Başkan Cengiz, yeni neslin eğitim imkanları noktasında oldukça fazla imkanlara sahip olduklarını kaydetti.

Belediye olarak eğitime ayrı bir önem verdiklerinin altını çizen Başkan Cengiz, imkanları ölçüsünde okulların isteklerinin de yerine getirildiğini ifade etti. İlçeyi daha iyi bir yaşam merkezi haline getirmek için çalıştıklarına işaret eden Cengiz, park, bahçe ve çevre düzenlemelerine büyük önem verdiklerini vurguladı.

Başkan Cengiz, okul kütüphanesine Erzurum resimlerinden oluşan “Kır şehri, yar şehri, bar şehri, kar şehri, Erzurum” kitabını hediye etti.

Okul Müdürü İmdat Burul, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı toplantıda öğrenciler, belediyecilik hizmetleri ile ilgili merak ettikleri soruları Başkan Cengiz’e yönettiler. Okul Müdürü İmdat Burul ile öğretmenler başta çevre temizliği olmak üzere, belediyenin yaptığı güzel hizmetlerden dolayı da Başkan Cengiz’e teşekkür ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 09.05.2013 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.