BAŞBAKANLIK MÜSTEŞARI ALA, BABA OCAĞINDA

Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Kurban Bayramı öncesi anne ve babasını görmek için memleketi Erzurum’un Oltu ilçesine geldi.

14 Ekim 2013 Pazartesi 23:00
BAŞBAKANLIK MÜSTEŞARI ALA, BABA OCAĞINDA
Anne ve babasıyla hasret gideren Müsteşar Ala, ebeveynlerinin hayır duasını aldı.Kendisini kapıda karşılayan anne ve babasıyla doyasıya hasret gideren Müsteşar Ala, iki günlüğüne geldiği ziyaretin ardından bugün Ankara’ya dönecek. Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Kurban Bayramı öncesi anne ve babasını ziyaret etmek üzere iki günlüğüne geldiği Oltu’da İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, AK Parti İlçe Başkanı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle, sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından karşılandı.
Oltu’da baba ocağını ziyaret eden Müsteşar Ala’yı annesi Hacı Gönül Ala kapıda karşıladı. Oğluna sarılarak hasret gideren anne ve baba Ala’nın mutluluğu yüzlerine yansıdı.Oğullarını görmekten son derece bahtiyar olduklarını dile getiren Gönül ve Temel Ala çifti, ziyaretten ötürü duymuş oldukları memnuniyeti dile getirerek oğullarına hayır duasında bulundu.
Bir süre beraberindeki heyeti de baba ocağında misafir eden Müsteşar Ala, daha sonra aile efradıyla doyasıya hasret giderdi.Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, “Zaman en kıymetli şeydir. İnsan, zamanı en iyi ve en verimli şekilde değerlendirmelidir. Boşa harcanan zaman kadar daha kayıp bir şey yoktur. Bu bilinçle yaşamalı ve çalışmalı” diyerek zamanı değerlendirmeye dikkati çekti.
Müsteşar Ala, tüm Türk ve Müslüman halkının Kurban Bayramını kutlayarak, güzellikler temennisinde bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 14.10.2013 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
be mırat 2013-10-14 23:13:17

belediye başkan adayları dikkatli olsun bu adamın gelişi hem siyaset hemde bayramlaşmaya dönük oablir:)