AZİZİYE BELEDİYESİ CAMİLERİ TEMİZLİYOR

Aziziye Belediyesi, ilçedeki camilerde temizlik çalışması yapıyor. Belediye, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla sınırları içerisinde bulunan 44 camide genel temizlik çalışması başlattı.

01 Ekim 2012 Pazartesi 15:47
AZİZİYE BELEDİYESİ CAMİLERİ TEMİZLİYOR
Halkın ibadetlerini temiz, sağlıklı ve rahat bir ortamda yapmaları için camilerde temizlik çalışması yapan belediye, Dadaşkent ve Ilıca’daki camilerle birlikte mahalle statüsündeki 20 köyün de camilerini temizleyecek.
Camilerin, halı, pencere ve avizeleri ile birlikte vatandaşın kullandığı tüm alanlarında detaylı bir temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, halkın daha nezih bir ortamda ibadet etmesi için çalışıyor.

44 CAMİ TEMİZLENECEK
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, camilerin yüce yaradanın evi olduğunu hatırlatarak, “Toplumumuzun temel değerlerinden olan camilerimizin temizliği konusunda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz.” dedi.
İlçe sınırları içerisinde bulunan tüm camilerin avizelerinden tabanına kadar bütün temizliğinin yapılacağının altını çizen Başkan Cengiz, “Dadaşkent, Ilıca ve mahalle statüsündeki 20 köyümüzde 44 cami bulunuyor. Bu camilerimizin tamamında yıllık genel temizlik yapıyoruz. Halkımızın daha nezih ve sağlıklı ortamlarda ibadetlerini yapmaları için elimizden gelen gayreti sarfediyoruz.” dedi.

TUVALETLER YENİLENDİ, SICAK SU SİSTEMİ KURULDU
İlçedeki tüm cami tuvaletlerini de üç yılda yenilediklerini, halkın sağlıklı ve hijyenik ortamlarda ibadetlerini yapabilmeleri için temizlik faaliyetlerinin sürdüğünü kaydeden Başkan Cengiz, Cami tuvaletlerinin tamamını kapsamlı bir şekilde yeniledik. Öyle ki halkımızın soğuk kış günlerinde abdestlerini rahat alabilmeleri için sıcak su sistemi kurduk. Bu çalışmalarımızın önemli bir ayağını da camilerimizin temizliği oluşturuyordu. Şimdi başlattığımız temizlik çalışmalarını kısa bir süre sonra tamamlayacağız. Hemşehrilerimizin ihtiyaç duydukları her yerde belediye olarak varız. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak halkımızın huzuru, sağlığı ve mutluluğu için çalışıyoruz. Bu bağlamda halkımıza temiz bir kent sunmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.” diye konuştu.
Öte yandan ilçe sakinleri de, temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Cengiz ve ekibine teşekkür ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 01.10.2012 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.