ARKADAŞI İÇİN KENDİNİ FEDA ETTİ

Erzurum'da salıncaktan düşen arkadaşını tutmaya çalışan çocuğun kolu kırıldı.

26 Ağustos 2011 Cuma 11:41
ARKADAŞI İÇİN KENDİNİ FEDA ETTİ
Palandöken ilçesine bağlı Yukarı Yenici köyünde kaymakamlık tarafından, SODES projesi kapsamında, çocukların hoşça vakit geçirmelerini sağlayabilmek için oyun parkı yaptırıldı. Parkın ilk kazazedesi ise, 10 yaşındaki Uğur Can oldu. Salıncakta hızlı bir şekilde sallanan arkadaşının bir anda dengesini kaybettiğini fark eden Uğur Can, duruma müdahale etmek istedi. Bu sırada salıncaktan düşen çocuk kendisini kurtarmaya çalışan Uğur Can'ın üzerine düştü. Arkadaşının vücudunun altında kalan Can'ın kolu dirsek ve omuzdan kırıldı. Uğur Can, Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada kolu alçıya alınan ve bir süre tedavi gören Uğur Can, taburcu edilerek köyüne gönderildi.
Köyüne döndükten sonra köy parkında yine vakit geçiren Uğur Can, "Kolumun iyileşmesini bekliyorum. Kolum iyi olunca yeniden salıncakta sallanacağız. O günleri iple çekiyorum" dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.