Akpunar: Vakit Aziziye’ye hizmet vakti

Başkan Akpunar, bahane değil hizmet üretmek için kolları sıvadı.

admin
admin
04 Haziran 2024 Salı 07:07
Akpunar: Vakit Aziziye’ye hizmet vakti

Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, marka ilçe hedefine yürümek için yoğun çaba sarfedeceklerini söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinde halkın büyük destek ve teveccühüyle Aziziye Belediye Başkanlığı görevine getirilen Akpunar, nüfus yoğunluğuna göre Erzurum’un en borçlu ve kurumsal imajı yerle bir edilmiş bir belediye devraldı.

Seçimin ardından kolları sıvayan Başkan Akpunar, bahane yerine hizmet üretmek için yola çıktıklarına her fırsatta vurgu yaparak, bir yandan M. Cevdet Orhan yönetiminin bıraktığı devasa borçları ödemek için kaynak arayışına girerken, diğer yandan da rutin belediye hizmetlerinden başlayarak ilçenin çehresini değiştirmek için yoğun mesai harcıyor.

Bu bağlamda sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Emrullah Akpunar, rutin belediyecilik hizmetleri yanında Aziziye’yi marka bir ilçe haline getirmek için gayret göstereceklerini ifade etti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde halktan kuşkusuz büyük bir ilgi, alâka ve teveccüh gördüklerini belirten Başkan Emrullah Akpunar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Yeni görevimiz dolayısıyla tebrik ve kutlama dileklerinizi gerek nazik ziyaretleriniz, gerekse çeşitli iletişim araçları üzerinden bizimle paylaştınız ve gönderdiğiniz çiçeklerle gönlümüzü adeta gül bahçesine çevirdiniz. Dolayısıyla hepinize ayrı ayrı kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni bir hizmet ve yatırım sezonunun arifesindeyiz. Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar geçen süre zarfında rutin belediyecilik hizmetlerini elimizden geldiği ölçüde aksatmamaya ve hatta yoğunluk kazandırarak Aziziye’mize renk katmaya çalıştık. Süreçte sizlerden gördüğümüz destek, işbirliği ve teşvikle hizmet aşk ve heyecanımız katlanarak arttı; şimdi de sıra Aziziye ilçemize değer katacak yeni adımlara ve yepyeni hamlelere geldi. Biz sizlere bir söz verdik: Ilıca’sı, Selçuklu’su, Saltuklu’su, Dadaşkent’i ve ilçemize bağlı tüm kırsal mahalleleriyle Aziziye’mizi değer üreten marka bir ilçe haline getirmek. Bunun için çalışacağız, birlikte koşacak, beraber koşturacağız. Vakit; Aziziye vaktidir. Vakit; Aziziye’mize hizmet vaktidir. Gayret bizden, tevfik Allah’tandır.”

Editör

Son Güncelleme: 04.06.2024 07:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.