Katharina da doğruya doğru dedi

Palandöken’i canlı yayında öve öve bitiremedi.

admin
admin
21 Mart 2024 Perşembe 11:04
Katharina da doğruya doğru dedi

Vedat REFAYELİ

Kış turizm merkezi olmasının yanısıra kış sporları tesis teknolojisinde dünyada önemli bir yer edinmiş olan Avusturya, bir muhabirini, Palandöken’i yakından görsün diye Erzurum’a gönderdi.

Avusturya’nın saygın televizyon kuruluşlarından olan ORF Televizyonunun Türkiye muhabiri Katharina Wagner, Avusturya Dağ Teknolojisi Zirvesi’ni de bahane ederek Erzurum’a geldi ve burada ülkesine canlı yayın yaptı, Palandöken’i anlattı.

Türkiye’nin yanısıra Gürcistan ve Azerbaycan kayak merkezleri temsilcilerinin iştirak ettiği zirveyi takip ederken, dağı da inceleyen muhabir, Palandöken’i öve öve bitiremedi. Palandöken’in marka değeri olan bir dağ olduğuna vurgu yapan sempatik bayan muhabirin yarım sat süren programdaki sözleri, özellikle Erzurumlu yöneticileri memnun etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.