İŞ-KUR MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE STANT KURDU

Türkiye İş Kurumu’nca Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde “İş ve Meslek Danışmanlarının Tanıtımı” ile ilgili stant açıldı.

26 Mart 2013 Salı 11:29
İŞ-KUR MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE STANT KURDU
İş ve meslek danışmanları kurdukları stant da, “adım adım meslek seçimi, meslek seçiminin önemi, meslek danışma hizmetlerinden nasıl yararlanabilineceği, meslek bilgi merkezi, meslek yönelim ve eğilim, iş ve meslek danışmanı kimdir, çocuğunuzu nasıl desteklersiniz, gönüllü danışma ve iş yerinde staj, sınav stresi, çocuğunuzun eğitimine Avrupa’da devam etmesini istermisiniz, iş aramada çocuğunuzun kendi özelliklerini tanıması, işveren beklentileri, başvuru mektubu örneği, özgeçmiş örneği, iş görüşmesine en iyi şekilde hazırlanmak, konularında bilgi veriliyor.

İş ve meslek danışmanları üniversite öğrencilerine, yeteneklerini ve yetkinliklerini keşfetme, mesleklerini tanıması, eğitim kurumları hakkında bilgilendirme, edindikleri bilgileri değerlendirme, alternatifleri görebilmeleri. İş başvurusuna giderken nasıl özgeçmiş hazırlanacağı ve iş görüşmesine en iyi ne şekilde hazırlanacağı konularında detaylı bilgiler verdiler.

Editör

Son Güncelleme: 26.03.2013 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.