GENÇ GİRİŞİMCİLER, HAKTAN ÖMEROĞLU’NU YENİDEN BAŞKAN SEÇTİ

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Genç Girişimciler Kurulu’nun (GGK) geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulunda göreve getirilen icra komitesi, yaptığı toplantıda Haktan Ömeroğlu’nu ikinci kez başkanlık görevine seçti.

20 Aralık 2012 Perşembe 12:31
GENÇ GİRİŞİMCİLER, HAKTAN ÖMEROĞLU’NU YENİDEN BAŞKAN SEÇTİ
ETSO Yönetim Kurulu Salonu’nda bir araya gelen GGK İcra Komitesi’nin yeni dönemdeki ilk toplantısına, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın ve İcra Komitesi’nin doğal üyesi ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Akal da katıldı. Toplantıda konuşan Meclis Başkanı Özakalın, Genç ve Kadın Girişimciler Kurullarının yapacağı çalışmalara büyük önem verdiklerini belirterek, oda yönetimi olarak kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Akal’da, Genç ve Kadın Girişimciler Kurullarının yeni yönetimlerinde başarı dileğinde bulundu. Hasan Akal, kurulların yapacakları çalışmalarla Erzurum’un girişimci potansiyelinin harekete geçeceğine inandığını dile getirdi.

Konuşmalardan sonra yapılan seçimde, Haktan Ömeroğlu ikinci kez ETSO Genç Girişimciler Kurulu başkanlığı görevine getirildi. Başkan yardımcılığı görevine ise; komitede Erzurum Ticaret Borsası’nı temsil eden Adem Çizmelioğlu seçildi. Seçimin ardından icra komitesi gündemde yer alan diğer konuları görüştü.

ETSO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi de, 21 Aralık 2012 Cuma günü bir araya gelerek yeni başkan ve yardımcısını belirleyecek.

Editör

Son Güncelleme: 20.12.2012 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.