3 daire başkanı, 2 danışman aday adaylıkları için istifa ettiler..

Yaklaşan yerel seçimler için bir çok kamu kurumunda olduğu gibi Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde de aday adaylıklar için istifalar oldu.. 

Aralarında daire başkanlarının da olduğu tam 11 personel, belediye başkan adaylığı için görevlerinden istifa etti, aday adaylığı başvurusu yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yeğeni Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı İbrahim Sekmen Kocaeli Çayırova’dan, Muhtarlar Daire Başkanı Selahattin Turan Horasan’dan, ESKİ’de Su Tesisleri Daire Başkanı Mehmet Uzun da Yakutiye’den belediye başkan adaylığı için görevlerinden istifa ettiler.

Sekmen ve Turan AK Parti’den, Uzun da MHP’den aday adayı oldu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’in danışmanlarından Eyüp Tavlaşoğlu ve Hüseyin Koçan da görevlerinden ayrılıp AK Parti’den aday adayı olan isimlerden.

Bu beş ismin yanısıra Mehmet Mutlu, Sibel Mutlu, Fatih Dallı, Ahmet Yürekseven, Enver Taçyıldız ve Sedat Gümüş, belediyedeki görevlerinden istifa eden isimler oldular..

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et. İlkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer! (Kızılderili Atasözü)

DUVARIN DİLİ: Sıradan biriyim ama en ön sıradan!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.