Erzurum’da iş yerine silahlı saldırı

Erzurum’da bir iş yerini kurşunlayan 5 şüpheli, polisin operasyonuyla kıskıvrak yakalandı. Suç aleti 1 adet pompalı tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

admin
admin
12 Aralık 2017 Salı 12:45
Erzurum’da iş yerine silahlı saldırı

Olay, Erzurum’un Yakutiye ilçesi Mumcu Caddesi üzerinde sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, T.A’ya ait iş yerinin kapısı ve camları kurşunlandı. Polis olay yerinde yaptığı incelemede 7 adet 9 mm çaplı kovan, 1 adet mermi çekirdeği, 6 adet deforme vaziyette fişek tapası, 7 adet 12’lik av tüfeği kartuşu, 11 adet kurusıkı kovan buldu.

Polis ekipleri olay sonrası düzenledikleri operasyonda saldırıyı gerçekleştirdikleri tespit edilen ve aşırı derecede alkollü oldukları görülen 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin yapılan üst aramasında suç aleti 1 adet pompalı tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Erzurum'da, bir iş yerine ateş açılması olayına ilişkin gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü adliyeye sevk edildi.

Lalapaşa Mahallesi Mumcu Caddesi'nde T.A'ya ait bir iş yerinin kurşunlanmasının ardından polislerce yapılan araştırma sonucu E.Y, M.Ö, E.T, Y.K. ve Y.A. gözaltına alındı.

İfadelerinde T.A. ile bir husumeti olmadıklarını savunan bu kişilerden M.Ö, Y.K. ve E.T. adliyeye sevk edildi, E.Y. ile Y.A. ise emniyetten salıverildi.

Zanlıların birinin olay günü alkol alıp iş yerine ateş açtığı belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 13.12.2017 01:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.