KÜÇÜKLER’DEN “SÜPER KUPA” SEFERBERLİĞİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Süper Kupa finalinin Erzurum’da oynanması yönünde adeta seferberlik ilan etti. Başkan Küçükler, Türkiye Futbol Federasyonu ile gerekli görüşmelerin yapılacağını belirterek, Erzurum kamuoyunu bu girişime destek olmaya çağırdı.

27 Mayıs 2012 Pazar 15:35
KÜÇÜKLER’DEN “SÜPER KUPA” SEFERBERLİĞİ
Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasındaki oynanacak olan Süper Kupa finali, Erzurum’un gündemine yeniden oturdu. Final karşılaşmasının nerede yapılacağı merak konusu olurken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, bu konuda Erzurum’a geçen yıl verilen sözü hatırlattı. Küçükler, “Erzurum’a bu konuda verilmiş bir söz var. Geçen yıl çeşitli nedenlerle olmadı ama bu yıl Süper Kupa finalinin Erzurum’da yapılmaması için hiçbir neden yok” dedi.
Süper Kupa finalinin Erzurum’da yapılmasının geçtiğimiz yıl da arzulanan bir olay olduğunu anımsatan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Hatta Sayın Başbakanımız Erzurum’a geldiklerinde Süper Kupa finali müjdesiyle gelmiş, Dadaşlara büyük bir coşku ve heyecan yaşatmıştı. Bir takım nedenlerden dolayı geçtiğimiz yıl bu arzumuz gerçekleşmemiş olsa da, açıkçası bu yıl için çok umutluyuz. Türkiye Futbol Federasyonu ile bu konuda muhakkak çeşitli temaslarımız olacak. Konuyu Sayın Başbakanımızın gündemine taşınması da, bu temaslar dahilindedir. Biz Süper Kupa finalinin Erzurum’da oynanması taraftarıyız ve bunu yürekten arzu ediyoruz. Bu manada Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getireceğiz” diye konuştu.

SÜPER KUPA FİNALİ ERZURUM İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT
Erzurum’un dünyanın sayılı kış sporları merkezleri arasına girdiğini dile getiren Başkan Küçükler, Süper Kupa finalinin Erzurum’da oynanmasının, tüm branşlarda spor merkezi olmaya aday Erzurum için yepyeni bir konsept oluşturacağını ifade etti. Küçükler, “Kaldı ki, Büyükşehir Belediyesi olarak Erzurum’u özellikle futbol anlamında bir kamp merkezi haline getirme hedefimiz var. Final karşılaşmasına Erzurum olarak ev sahipliği yapmamız, bu hedefimize ulaşma noktasında atacağımız önemli bir adım olacaktır” şeklinde konuştu.

BAŞKAN KÜÇÜKLER’DEN ERZURUM KAMUOYUNA ÇAĞRI…
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 29 Temmuz’da oynanacak Süper Kupa finali için Erzurum’da şimdiden harekete geçilmesi gerektiğini vurgulayarak, herkesin bu seferberliğe katılması ve destek olması çağrısında bulundu. Küçükler, “Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşeceğiz. Erzurumluların ve Erzurum’daki tüm sivil toplum örgütlerinin bu işe dahil olmalarını ve destek vermelerini istiyoruz. Süper Kupa finalinin Erzurum’da oynanmaması için şu anda hiçbir neden yok. Önümüzde iki aylık bir zaman dilimi var. Gerekli hazırlıklar için bu süre fazlasıyla yeter. Büyükşehir Belediyesi olarak bu yöndeki ilk adımı atıyoruz ve tüm Erzurum kamuoyunu yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 27.05.2012 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.