Eski; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, dün İzmir'de Ak Parti İl Başkanlığı binası önünden seçim çalışmalarını binlerce partili ve vatandaşların katılımıyla başlattı.
Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıdan sonra, Binali Yıldırım eşi, oğlu ve torunu ile birlikte İzmir’e geldi.
Sayın Yıldırım, "İzmir '3 S' formülü üzerinde yükselecek" İşimiz sevgi, samimiyet ve saygıdır. Bu 3 S üzerinde İzmir dünyanın 2'nci büyük şehri olacak" ,"Söz verdiğimiz hizmetleri 'yıldırım' hızıyla İzmir’e getireceğim” dedi.
Binali Yıldırım, “İzmir'in gelişmesi için bir sözüm var, bu sözümü 2011'de de söyledim, benim için siyaset eşit hizmettir, gerisi teferruattır. Eğer, İzmir'e hizmet olmayan bir siyaset varsa biz bu siyasetin içinde yokuz" dedi. “Eskiden Aşık Veysel uzun ince bir yoldayım derdi, 11 yıllık iktidarımızda, bakanlığımız döneminde uzun ince yolları, hayatı daha kolaylaştırması için uzun duble yollara çevirdik. Türkiye'yi doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bölünmüş yollarla donattık” dedi.
AK Parti'nin 11 yıllık siyaset hayatında başarıdan başarıya koşan, unutulmaz eserlere imza atan bir hizmet partisi olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Bugün dönüp geriye baktığınızda 11 senenin bir değerlendirmesini yaptığınızda şunu rahatlıkla göreceksiniz. 80 yılda yapılamayan eserlerin bir bir gerçeğe dönüştüğü, asırlık hayallerin gerçek olduğu 11 yılı göreceksiniz" dedi. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, sosyal güvenlikte dev hizmetlere imza attıklarını söyleyen Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu eserler, bu hizmetler kendiliğinden olmadı. Nasıl oldu? iki sihirli sözcükle oldu. Güven ve istikrar. Güven ve istikrarın arkasında 76 milyonun duası ve kararlı desteği var” dedi.
Konuşması sık sık "Her yer Binali her yer Yıldırım", "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla kesilen Yıldırım, "Her yer Binali her yer Yıldırım yok, hepimiz her yerde olacağız, her İzmirli ile selamlaşacağız, çok konuşmayacağız, çok dinleyeceğiz. İzmir’lilerin bize anlatacağı çok şey var. Allah'ın izniyle 1 Nisan'da da iş başı yapacağız " dedi. "30 Mart İzmir'in kurtuluş günü" sloganlarına karşılık olarak Yıldırım, İzmir'in kurtuluş gününün 9 Eylül olduğunu, "işimiz İzmir, gücümüz İzmir" anlayışı ile çalışacaklarını söyledi.
Sayın Yıldırım, İzmir’lilerin yoğun ilgi gösterdiği konuşmasının ardından alana gelen vatandaşlara karanfil dağıttı.
Bu arada; miting alanına toplanan kalabalıktan yararlanmaya çalışan bir hırsız, milli futbolcu Tanju Çolak’ın parasını çalmaya çalışırken futbolcunun dikkati sayesinde yakayı ele verdi. Tanju’nun polisi olay yerine çağırması üzerine yakalanan hırsız, polis tarafından gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan umut 2014-01-09 09:37:03

köşe yazısımı şimdi bu?