TÜGVA, YÜKSEK ÖĞRENİM KAMPI’NI ERZURUM'DA YAPTI

Türkiye Gençlik Vakfı, Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğü Kampı’nı 21-22 Kasım tarihleri arasında Erzurum’da yaptı.

22 Kasım 2015 Pazar 16:48
TÜGVA, YÜKSEK ÖĞRENİM KAMPI’NI ERZURUM'DA YAPTI
Türkiye Gençlik Vakfı, Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğü Kampı’nı 21-22 Kasım tarihleri arasında Erzurum’da yaptı. 

Geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş bir gençlik meydana getirmek hedefiyle kurulan Türkiye Gençlik Vakfı, Bölge Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğü Kampı’nı Erzurum’da gerçekleştirdi.

Hafta sonu Hizmetiçi Eğitim Entitüsü’nde başlayan kamp programının açılış konuşmasını TÜGVA Vakfı Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğü Sorumlusu Suat Kır yaptı ve kamp programıyla ilgili bilgiler verildi.

Bilgilendirme sunumunun ardından Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet, bölgedeki illerin üniversite yüksek öğrenim koordinatörleriyle ‘Var oluş sebebimiz’ adlı söyleşi programını gerçekleştirdi.

Ramazan Aydoğdu, teşkilatçılık usül ve esaslarıyla ilgili bilgiler verirken, Siyaset Bilimci Selim Cerrah; teşkilat hastalıkları ve tedavi yöntemleri, İslami hareketin geçmişi ve Dünyaya olan katkılarını gençler için anlattı.

Günün sonunda Erzurumlu halk ozanları Sıtkı Eminoğlu ve Mevlüt Mertoğlu’nun yaptıkları mini konser, TÜGVA’lı öğrencilerin beğenisi topladı.

Kamp programının ikinci günü, çeşitli eğitim ve seminer programlarıyla devam etti.

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet,” Bugün Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğümüzün Kampı’nı gerçekleştirmek için Erzurum’da bulunuyoruz. Yüksek öğrenim bizim için önemli bir alan. İnşallah tüm üniversitelerde teşkilatlanmayı planlıyoruz.’ şeklinde konuştu.

Başkan Emanet ayrıca, üniversitelerde vatana, millete hayırlı hizmetler edebilecek gençlerin yetişmesi için her alanda çalışmalarını yürüteceklerini belirtti.

Organizasyonun ev sahipliğini yapan TÜGVA Vakfı Erzurum İl Temsilcisi Abdulkadir Orhan, TÜGVA Vakfı olarak, yüksek öğrenim gören gençler açısından önemli olan organizasyona imza attıklarını, bu ve bunun gibi organizasyonların gençlik için önemli kazanımlar sağlayacağını ifade etti.

Orhan sözlerini şöyle sürdürdü: “ Erzurum’da bulunan Atatürk ve Erzurum Teknik Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bu öğrencilerimizle yakından ilgileniyor ve ailelerinin bizlere emanetleri oldukları bilinciyle hareket ediyoruz. TÜGVA Vakfı Erzurum Şubesi olarak, hemen her konuda genel merkezimizle istişare ediyor, uyum içerisinde çalışıyoruz. Erzurum’da her zaman ülkesini ve milletini seven yarının gençlerini yetiştirme gayesinde olacağız.”

Editör

Son Güncelleme: 22.11.2015 16:49
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTÜGVA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eşref Yılmaz 2015-11-22 17:35:30

Bu gençlere ihtiyacımız var. Maşallah gençler. Durmak yok hedef 2023