Robotik cerrahiyle sağlığına kavuştu

Erzurum'da, pankreasında insülin salgılayan 1,5 santimetrelik tümör tespit edilen hasta, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk kez uygulanan robotik cerrahi yöntemiyle hasta sağlığına kavuştu.

admin
admin
23 Kasım 2017 Perşembe 12:48
Robotik cerrahiyle sağlığına kavuştu

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine (BEAH) yaklaşık 1 hafta önce terleme ve çarpıntı şikayetleriyle başvuran 43 yaşındaki Mehmet Sabit Polat'ın yapılan tetkikler sonucunda pankreasının gövde kısmında 1,5 santimetrelik fonksiyonel insülin salgılayan tümör tespit edildi.

BEAH Gastroenteroloji Cerrahi Uzmanı Operatör Dr. Yılmaz Özdemir ve ekibince ameliyata alınan Polat'ın pankreasındaki tümör, hastanede ilk kez uygulanan robotik cerrahi yöntemiyle çıkartıldı.

Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Polat, taburcu edildi.

Dr. Özdemir, yaptığı açıklamada, hastanın robotik cerrahiyle yaptıkları ameliyat sonrası sağlığının gayet iyi olduğunu belirtti.

Hasta Polat ise kendisini ameliyat eden Özdemir'e teşekkür etti.

Sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getiren Polat, "Doktorum çok sağolsun beni ameliyat ederek sağlığıma kavuşturdu. Şu an çok iyiyim, evime dönüyorum çok mutluyum. Hastanede verilen hizmetten çok memnun kaldım." ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.