GENÇLİK MERKEZİ’NDEN ÜCRETSİZ KURS ÇAĞRISI

Boncuk süslemeden filografiye, fotoğrafçılıktan web tasarımına, tiyatrodan halk oyunlarına varıncaya kadar çok sayıda kursun açıldığı Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, kayıt için gençleri bekliyor.

24 Mayıs 2012 Perşembe 17:46
GENÇLİK MERKEZİ’NDEN ÜCRETSİZ KURS ÇAĞRISI
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nde yeni dönem kurs kayıtları başladı. Boncuk süslemeden filografiye, fotoğrafçılıktan web tasarımına, tiyatrodan keman, ney ve bağlamaya varıncaya kadar çok sayıda kursun açıldığı Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi, kayıt için Erzurumlu gençleri bekliyor.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Gençlerimizi Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’ne bekliyoruz” dedi.
Bilgi ve bilinç düzeyi yüksek toplumların oluşmasında eğitimin büyük bir rolünün olduğunu belirten Küçükler, gençlerin eğitiminin ise, çok ayrı bir anlam ve öneminin olduğunu söyledi. Başkan Küçükler, “Evrensel boyutta bilgi üreten, bilim ufku geniş, bilimsel, teknolojik ve kültürel birikimi yoğun bir genç nesil yetiştirmek, hepimizin en öncelikli arzusunu teşkil etmektedir. Gençlerimizin istifadesine sunulan öğretim imkanı ve araçlar gibi, mesleki, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal açıdan verilecek eğitimler de, bir o kadar önemlidir. Çünkü istihdam olanaklarından faydalanamama, sosyal hayatın dışında kalma ve özgüven eksikliği yaşama şeklindeki sorunlar, sözünü ettiğimiz alanlardaki eğitim eksikliği ve mahrumiyetinden kaynaklanmaktadır” diye konuştu.

BAŞKAN KÜÇÜKLER: GENÇLERİMİZİN ELİNDEN TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdikleri “Toplumsal Bütünleşme ve Gençlik Merkezi Projesi”nin, Erzurum’daki gençlerin büyük bir ihtiyacına cevap verme niteliği taşıdığının altını çizen Başkan Küçükler, “Gençlik Merkezimiz ise, istihdama katkı sunma ve gençlerin sosyal hayata uyumuna destek sağlamaya yönelik amaca hizmet etmektedir” dedi.
Gençlik Merkezi’nde mesleki anlamda “İş Makineleri Operatörlüğü” , “Cam Sanatları”, “Yabancı Dil” ve “Turist Rehberliği” gibi eğitimlerin yanı sıra, kültür, sanat, müzik ve spor etkinliklerinin de gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Küçükler, “Gençlerimiz, Bağlama, Ud, Ney, Keman, Gitar, Fitness, Filografi, Ebru, Tiyatro ve Halkoyunları dallarında eğitim almakta olup, merkezimiz bünyesindeki internet, etüt salonu ve kütüphane aracılığıyla da, hem bilgi paylaşımı, hem de öğretim sürecine katkıda bulunulmaktadır. İlerleyen dönemlerde ortaöğretim öğrencilerine yönelik etüt uygulamalarına geçilecek olan Gençlik Merkezimizde, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında yine birçok etkinliğe imza atılacak ve gençlerin elinden tutulmaya devam edilecektir” ifadelerini kullandı.
Yeni dönem kurs kayıtlarına başlandığı bilgisini veren Başkan Küçükler, “Kurslarımızdan ücretsiz olarak istifade etmek isteyen gençlerimiz, Çaykara İş Merkezi’ndeki Gençlik Merkezimize giderek kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 24.05.2012 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.