“BEYAZ ŞAPKALAR” İLE BARIŞA DOĞRU

Toplumda görülen şiddet olaylarının, sorunun kaynağına inerek önüne geçilebilmesi için geliştirilen, aktif eğitim metoduyla tasarlanmış, hedef kitlesini ilköğretim öğrencilerinin oluşturduğu ve toplumsal faydayı birinci planda tutan sürdürülebilir bir proje olan “Beyaz Şapkalar” ile toplumsal barışa katkıda bulunulmaya çalışılıyor.

31 Mayıs 2012 Perşembe 17:03
 “BEYAZ ŞAPKALAR” İLE BARIŞA DOĞRU
Proje kapsamında bugün Aziziye ilçesinde bulunan Yavuz Selim Yatılı Bölge İlköğretim Okulunda bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikte ilköğretim öğrencileri Toplum Gönüllüleri (TOG) üyesi üniversite öğrencileriyle barışa el uzattı.
Proje ile ilgili olarak konuşan Toplum Gönüllüsü Muhammet Halil Akın, “TOG bütün bu çalışmaları gençlerin öncülüğünde toplumsal barış vizyonu doğrultusunda gerçekleştiriyor. Birlikte daha iyi yaşamanın her an bizlerin hayata geçirdiği çalışmalarla mümkün olabileceği düşüncesiyle hareket ediyor. Beyaz Şapkalar projesi de barış dediğimiz olgunun bizlerin kontrolü dışında değil, aksine tam da bizlerin elinde olan bir durum olduğu fikriyle yola çıkıyor.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2012 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.