KARAGÜL: ERZURUM’A YATIRIM GETİRİYORUZ

Türkiye'de 90 yıldır karayolu taşımacılığı yapan ve Türkiye’nin en geniş ulaşım filosuna sahip olan Kamil Koç Karagül Group, düzenlenen yemek ile Erzurum basını ile bir araya geldi. Basın mensupları ile gerçekleşen toplantıda gazetecilerin soruları cevaplandırıldı.

admin
admin
20 Nisan 2016 Çarşamba 11:45
KARAGÜL: ERZURUM’A YATIRIM GETİRİYORUZ
Türkiye'de 90  yıldır karayolu taşımacılığı yapan ve Türkiye’nin en geniş ulaşım filosuna sahip olan Kamil Koç Karagül Group, düzenlenen yemek ile Erzurum basını ile bir araya geldi. Basın mensupları ile gerçekleşen toplantıda gazetecilerin soruları cevaplandırıldı.
Türkiye'nin karayolu taşımacılığında lider firmaları arasında bulunan Kamil Koç, 12 Mart 2015 de başlattığı Erzurum seferlerine tüm hızıyla devam ediyor. Erzurum'dan Türkiye'nin dört bir tarafına yolcu taşımacılığı yapan Kamil Koç Karagül Group yönetimi daha kaliteli hizmet verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Karagül Group Firması Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Karagül bölge için seferber olan Karagül ailesine teşekkür ederek Kamil Koç ailesi ile yolculuk yapmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade etti.
Karagül Group Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Karagül bölgeye yapılan yatırımların büyük olduğuna vurgu yaparak Erzurum’a hizmet etmekten gurur duyduklarını söyledi. “Allah’ın izniyle bize teslim edilen bu emaneti canla, başla taşıyacağız. Ve inanıyorum ki yakın süreçte atacağımız adımlarla bölge halkına tam anlamı ile ulaşarak onlara hak ettiği hizmeti Kamil Koç kalitesiyle sunacağız. 23 Nisan’dan itibaren başta Oltu olmak üzere, Erzurum Merkez ve Erzurum’un bütün ilçelerine de aynı hizmet anlayışıyla seferlerimiz devam edecektir.” dedi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a şampiyonluk yolunda her zaman arakasında olduklarını belirten Menderes Karagül, “Erzurum’daki bütün sosyal sorumluluk projelerine destek olacağız ve bu anlamda da memleketimizin yanındayız” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.