PLAY OFF AŞKINA HERKES TRİBÜNE

Erzurum’un 3. Ligdeki temsilcisi Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi evinde saat 15.30’da karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği maçını kazanıp, play off hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Mavi-beyazlılar, yarınki maçta taraftarını yanında görmeyi arzuluyor.

27 Nisan 2013 Cumartesi 19:47
PLAY OFF AŞKINA HERKES TRİBÜNE
Nurullah PALA - Furkan NEHRİ

Spor Toto 3. Lig 3.Grupta play off mücadelesi veren ve Gümüşhane ile birlikte son iki maça puan puana giren Erzurum Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi evinde karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamlayarak kendi tesislerinde kampa girdi. Teknik Patron Taşkın Güngör yönetiminde yaptığı teknik taktik antrenmanları ile Darıca maçına hazırlanan Erzurum ekibi, yarınki maçı kazanıp, hem play off şansını son haftaya taşımak, hem de taraftarına üç puar hediye etmek için sahaya çıkacak. Erzurum ekibinin hocası Taşkın Güngör, yarınki zorlu karşılaşmada tüm taraftarları tribünlerde görmek istediklerini söyledi.
Varsa yoksa taraftar
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un taraftarı ile birlikte başarılı olacağını belirten Belediyespor’un hocası Taşkın Güngör, hedefe taraftarla birlikte ulaşacaklarını söyledi. Takım olarak Darıca maçına hazır olduklarının altını çizen Güngör, “Biz bu maçı kazanmaya hazırız. Taraftarımızın da hazır olmasını arzu ediyoruz. Taraftarımızla birlikte yarınki maçı kazanıp, play off umudumuzu son maça taşımak istiyoruz. Takım olarak Yimpaş Yozgat deplasmanında oynacağımız son maçın son saniyesine kadar ümitlerimizi devam ettirmek istiyoruz. Taraftarımızdan yarınki Darıca maçında tribünleri doldurmalarını ve bize destek vermelerini istiyoruz” dedi.
Maçı Kaya yönetecek
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ligin 23. Haftasında yarın saat 15.30’da oynanacak olan maçların hakemlerini açıkladı. Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği maçını Murat Kaya yönetecek. Kaya’nın yardımcılıklarını Metin Cebeci ve Alper Gürsoy yapacak. Cenk Özgümüş dördüncü hakem olacak. Ligde oynanacak olan diğer maçların hakemleri şöyle: Gümüşhane-Isparta Emre(Deniz Kükrek), Arsinspor-Sancaktepe Belediyespor(Serkan Özkan), Mardinspor-Yimpaş Yozgatspor(Deniz Osayer), Elazığ Belediyespor-K.Maraş Belediyespor(Serhat Aslan), Maltepespor-Altınordu(Murat Erdoğan), Çorum Belediyespor-OYAK Renaultspor(Serdar Bahçıvan), Kocaelispor- Keçiörengücü(Ahmet Eşref Sarı), Diyarbakırspor-Beylerbeyi(Caner Ak)

Editör

Son Güncelleme: 27.04.2013 19:49
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPlay Off
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.