MERİNOS STADI'NDA OYNANACAK

TFF ani bir kararla Oyak Renaultspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını Pazar günü Merinos Stadı’nda oynatma kararı aldı.

05 Nisan 2013 Cuma 23:29
MERİNOS STADI'NDA OYNANACAK
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 30’uncu haftada Gemlik Stadı’nda oynanacağı açıklanan Oyak Renaultspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçının stadında bir değişiklik yaptı. Pazar günü maç 4 bin Seyirci kapasiteli Bursa Merinos Stadı’nda oynanacak. Gemlik Stadı’nın 400-500 seyirci kapasiteli olduğu ve güvenlik zafiyeti oluşacağı endişesi ile maç Bursa Merinos Stadı’na alındı. 4 Bin seyirci kapasiteli Merinos Stadı’nı Pazar günü Erzurumluların doldurması bekleniyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor yönetimi maçın Atatürk Stadı’nda oynanması için Başvuruda bulunmuş, ancak Bursa Oyak Renaultspor yönetimi bunu kabul etmemişti. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Merinos Stadı’nın zeminin sentetik olması nedeniyle, dün Kazım Karabekir Stadı’nda yapmayı düşündüğü taktik çalışmasını sentetik sahada gerçekleştirdi.

Editör

Son Güncelleme: 05.04.2013 23:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-04-06 06:15:11

ajanssporun haberine göre oyak renault takımı son 3 maçını bursa merinos stadında oynayacakmış