KAYMAKAM ÖZ’DEN ŞAMPİYONLARA HEDİYE

Geçtiğimiz ay İzmir’de Halkapınar Spor Salonu’nda yapılan Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda 51 kiloda tüm rakiplerini mağlup ederek şampiyon olan İlhan Burak Tavşan ile aynı şampiyonada 45 kiloda üçüncü olan kardeşi Onur Tavşan, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz’ü ziyaret etti.

24 Haziran 2014 Salı 08:16
KAYMAKAM ÖZ’DEN ŞAMPİYONLARA HEDİYE
Aziziye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaşar Elen ve Antrenör Arif Budak nezaretinde Kaymakam Öz’ü ziyaret eden iki kardeş taekwondocu başarı öykülerini anlattı. Oldukça neşeli bir ortamda geçen ziyarette, Erzurum Spor Lisesi öğrencisi İlhan Burak Tavşan ve kardeşi Onur Tavşan’ı tebrik eden Kaymakam Zafer Öz, başarılı antrenör Arif Budak ile sporcularını kutladı. İki taekwondocuya eşofman ve spor ayakkabısı hediye eden Öz, İlçe Müdürü Yaşar Elen ile antrenör Arif Budak’ı da özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

HER GENÇ SPORUN MUTLAKA BİR KÖŞESİNDE YER ALMALI

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz’ün spora olan destekleri ve katkıları sürerken, yaptığı çalışmalarda takdir topluyor. Başarılı Kaymakam Zafer Öz, sporun önemine dikkat çekerken, “Her genç mutlaka sporun bir köşesinde bulunmalı. Bir seferde olsa mutlaka bir spor dalında yer almalı ve etkinliklere katılmalı. Gençlik sporun bir köşesinde bir seferde bulunsa, o onun için en güzel anı olacaktır” dedi. Kaymakam Öz, Aziziye ilçesinde bir çok spor dalında gençlere hizmet verdiklerini ve kulüpleştiklerinin de altını çizdi.

Editör

Son Güncelleme: 24.06.2014 08:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.