HEDEFİ OLİMPİYAT İÇİN VURACAK

Okçuluk Milli Takımı’nın kampına davet edilen Hasan Basri Hancı, hedefi 12’den vurup, 2016 Rio Yaz Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etmek istiyor.

13 Ocak 2015 Salı 07:39
HEDEFİ OLİMPİYAT İÇİN VURACAK
Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Milli Takım Okçuluk Kampı start alıyor. Kampa Erzurum’dan Hasan Basri Hancı davet edildi. Hancı, hedefinin 2016’da Brezilya’nın Rio kentinde yapılacak olan Yaz Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etmek. Genç okçu bunun için Antalya’da yapılacak olan Olimpiyatlara Hazırlık Kampını en iyi şekilde değerlendirmek olacak. Hasan Basri Hancı, hedefi 12’den vurup, milli takımda kalıcı olmak istiyor. Milli okçu, “Beni milli takıma çağıran hocalarımı mahcup etmeyeceğim. Kendime güveniyorum. Hedefi 12’den vuracağım” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 13.01.2015 07:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.