ERZURUM’DA TRİBÜN ŞOV

Erzurum'da düzenlenen 2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası ana eleme turu 7. grupta Türkiye ile Ukrayna arasında oynanan maçta Türk taraftarların tribün şovu dikkat çekti.

31 Mart 2013 Pazar 13:59
ERZURUM’DA TRİBÜN ŞOV
Tribünleri dolduran yüzlerce taraftar toplu halde halay çekerek, timsal yürüyüşü ve değişik gösterileriyle eşine az rastlanabilecek bir ambiyans sergiledi. 

Futsal Milli Takımı, Erzurum'da düzenlenen 2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası Ana Eleme Turu 7. gruptaki üçüncü ve son maçında Ukrayna'ya 4-2 mağlup oldu. Erzurum Buz Arena'da oynanan karşılaşmada millilerin gollerini 8. dakikada Cem Keskin ve 40. dakikada Yasin Erdal kaydederken, Ukrayna'nın gollerini 10. dakikada Dmytro Sorokin, 33. dakikada Ildar Makayev, 34. dakikada Maksym Pavlenko ve 38. dakikada Volodymyr Razuvanov attı.

2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası Ana Eleme Turu 7. Grubu; Slovenya birinci, Ukrayna ikinci, Türkiye üçüncü ve İngiltere ise dördüncü sırada tamamladı. Grup birincisi Slovenya finallere direk katılma hakkı elde ederken, grup ikincisi Ukrayna Play-off eleme turunda mücadele etme hakkını elde etti.

Şampiyonaya Türk seyircilerin tribün şovu damga vurdu. Dün akşam saatlerinde oynanan Türkiye - Ukrayna karşılaşmasında tribünleri dolduran yüzlerce Erzurumlu birbirinden değişik tribün şovu yaparak maç boyunca takımlarına destekte bulundu. Tribünde toplu halde sağa sola giderek halay çeken, timsah yürüyüşü yapan taraftarlar yabancı sporcuların da dikkatini çekti. Salonda eşine az rastlanabilecek bir ambiyans oluşturan taraftarlara Futsal Milli Takım Teknik Direktörü Ömer Kaner, teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 31.03.2013 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.