ERZURUM’DA PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI YAPILDI

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Okullararası Puanlı Atletizm İl Birinciliği yarışları Atletizm Tartan Pistinde yapıldı. Yarışlara 200 dolayında sporcu katıldı.

17 Nisan 2013 Çarşamba 18:02
 ERZURUM’DA PUANLI ATLETİZM YARIŞLARI YAPILDI
Erzurum GHSİM Atletizm Tartan Pisti’nde yapılan yarışlarla ilgili olarak açıklama yapan Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık, Küçükler, Yıldızlar ve Liseli Gençlerin yarıştığı müsabakalarda koşular, atmalar ve atlamalar gibi branşlarda 100 metre, 200 metre, 400 metre,800 metre, bin 500 metre, beş bin metre, 100 metre engelli,110 metre engelli, 3 bin metre engelli, 4x100 bayrak yarışı, 4x400 metre bayrak yarışı, İsveç Bayrağı, Fırlatma Topu, Disk atma, çekiç atma, gülle atma, cirit atma, uzun atlama, üç adım atlama, sırıkla yüksek atlama ve ciritle atlamalarda sporcunun mücadele ettiğini söyledi.

YARIŞLAR NEFES KESTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Tartan Pistte yapılan ve Nefes kesen yarışlarda sporcular dereceye girmek için yoğun bir mücadele sergiledi. Erzurum’da yapılan il birinciliğinde başarılı olan sporcular Puanlı Atletizm Grup Birinciliği Yarışlarında Erzurum’u temsil edecek. Bu arada dün sona eren yarışlarda başarılı olan atletlere madalya ve okullara kupa verildi. Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık, Puanlı Atletizm Yarışları’na bu yıl katılımın diğer yıllardan çok daha fazla olduğunu belirterek, “Burada sanki il birinciliği değil de grup şampiyonası yaptık. Çok sayıda okul katıldı ve 200 dolayında sporcu yarışlara katıldı” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 17.04.2013 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.