DURUMUMUZ KÖTÜ DEĞİL

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, pazar günü Darıca deplasmanında kaybedilen 3 puanı değerlendirdi. İki takım içinde maçın gidip geldiğini belirten Güngör, “İyi oynarken, kaybetmek bizleri yıktı. Ama daha ligde oynanmamış 18 maç var” dedi.

18 Aralık 2012 Salı 09:22
DURUMUMUZ KÖTÜ DEĞİL

Furkan NEHRİ'nin haberi
Spor Toto 3’üncü lig 3’üncü grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ligin 16’ıncı hafta maçları için gittiği Darıca deplasmanında kaybettiği 3 puanla liderle arasındaki farkı 11’e çıkartarak moralleri bozdu. Son 3 haftadır galibiyet alamayan mavi beyazlılar son mağlubiyet sonucu ligde 7’inci sıraya geriledi. Erzurum  Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Taşkın Güngör, sonuç noktasında sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, “Son üç maçta rakipten daha iyi oynamamıza rağmen maçın sonucu istediğimiz gibi olmuyor. Ama aradaki fark kapatacak güçteyiz. Daha ikinci yarı var. İnşallah yaptığımız hatalardan ders çıkartıp önümüzdeki maçlardan galip gelerek takımımızı üst lige taşıyacağız” dedi. Oyunsal anlamda takımın gün geçtikçe iyiye doğru gittiğini söyleyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “Maç içindeki oyun anlamında futbolcularımıza hiç bir şey söyleyemem. Hepsi öğrettiğimiz taktikleri yerinde uyguluyorlar. Galibiyet için her şeyi yapıyorlar ama futbol birazda şans oyunu olduğu için iyi oynadığımız hemen her maçtan puan kaybettik” diye konuştu. Pazar günü oynanan Darıca Gençlerbirliği maçı hakkında değerlendirmede bulunan teknik patron Güngör, “İyi oynadığımız bir maçtı. İlk yarı karambolden çok basit bir gol yedik. Ama hemen telafisini yaparak skoru beraberliğe taşıdık. Sonrasında yediğimiz gereksiz bir penaltıdan dolayı ilk yarı soyunma odasına mağlup gittik. İkinci yarı sürekli pozisyona giren takım biz olmamıza rağmen rakip oldukça güzel savunma yaptı. Çok net 4 gol pozisyonumuz vardı ancak bu pozisyonlardan da yararlanamadık” dedi. Darıca Gençlerbirliği takımının grupta Sancaktepe Belediyespor’dan sonra en beğendiği takım olduğunu ifade eden Taşkın Güngör, “ Bizim takımımız hiçbir zaman şampiyonluk düşüncesinden uzaklaşmış değildir. Durumumuz olumsuz değil. İnşallah daha çok çalışarak daha iyi olacak. Sonuç anlamında son üç maçta 7 puan kayıp çok ağır bir kayıp oldu bizim için. Ne Emrespor deplasmanında ne de Altınordu maçında 4 puan kaybetmek hakkımız değildi. Darıca deplasmanında da en kötü berabere kalmalıydık. Ama bazen hesaplar değişebiliyor” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 18.12.2012 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dadaş 2012-12-18 11:49:23

birisi şu taşkına liderle aramızda 11 puan fark olduğunu söylesin.bu adam salak mı zannediyo bizi 11 puan fark var hala şampiyonluktan uzaklaşmadık diyor