DADAŞ DEPLASMANDA GÜLDÜ

BB Erzurumspor deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor’u 1-0 mağlup ederek altın değerinde üç puan aldı.

admin
admin
29 Ocak 2017 Pazar 23:18
DADAŞ DEPLASMANDA GÜLDÜ

19’uncu haftada evinde Fatih Karagümrük’e yenilerek 4’üncü sıraya inen Erzurumspor, Konya’da Anadolu Selçukspor’u yenerek hem moral kazandı, hem de iki sıra birden yükselerek 2’inci sıraya yerleşti. Golcü Mert Nobre’nin attığı golle 3 puanı alan mavibeyazlı ekip, rakibinin on kişi kalmasından sonra rahatlayarak, skoru garantide tutan bir oyun sergiledi.

Karşılaşmaya ideal kadroyla çıkan mavibeyazlı ekipte yeni transferlerden Kemal Tokak 90 dakika, Mustafa Kayabaşı ve Alişan Ural ise ikinci yarıda forma şansı buldu. Kaptan Mehmet Albayrak ve Mert Nobre ikilisinin sahada yer alması galibiyette etken oldu. Rakibe hava topu bırakmayan ikili, defansı da üzerlerine çekerek, Konya Anadolu Selçukspor oyun düzenini bozdu.

Erzurumspor aldığı galibiyet ile Amed dışındaki zirvedeki takımlarla olan puan farkını da indirdi. Keçiörengücü ve Kocaeli Birlikspor’un 2, İstanbulspor’un 3 puan kaybettiği haftada Erzurumspor yeniden şampiyonlukta iddialı durum kazandı. 21’inci haftada Amed’in deplasmanda gurubun diğer bir iddialı takımı İstanbulspor ile yapacağı karşılaşmanın sonucu liderlik yarışında belirleyici rol oynayacak. Ancak Erzurumspor’un evinde Bucaspor’u mutlaka yenmesi şart.

Öte yandan maç sonrası soyunma odasına inen Kulüp Başkanı Ali Demirhan, futbolcular ve teknik heyetle birlikte galibiyet evsincini doyasıya yaşadılar.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Konya Atatürk

HAKEMLER: Yavuz Çetin xx, Nurettin Çiçek xx, Selman Timur xx

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR: Emre Selen x, Ali Kuleli x (Burak Şaban dk. 80 x), Ragıp Başdağ x, Oğuz Gürbulak x (Gökhan Öztürk dk. 61 x) Ali Dere x, Arif Demir x, Ahmet Onay x, Abdülkadir Kuzey x (Eren Açıkgöz dk. 51 x), Muhammet Yürükuslu x, Berat Çetinkaya x, Maksut Taşkıran x

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Ramazan Evren xx, Fırak Arıkan xx, Mehmet Albayrak xx, Fatih Gül xx, Mert Nobre xxx (Mustafa Kayabaşı dk. 80 x), Halil İbrahim xx (Alişan Ural dk. 90+1 ?), Erdem Koçal xx, Murat Paluli xx, Sinan Morgil xx, Kemal Tokak xx, Ferit Erişçi xx (Ferhat Çelenk dk. 68 x)

GOL: Mert Nobre (dk. 62) (B.B. Erzurumspor)

KIRMIZI KART: Ragıp Başdağ (dk. 70) (Konya Anadolu Selçukspor)

SARI KARTLAR: Berat Çetinkaya (Konya Anadolu Selçukspor), Mert Nobre, Sinan Morgil, Mehmet Albayrak (B.B. Erzurumspor)

HAFTANIN MAÇLARI

Anadolu Selçukspor 0 – 1 BB Erzurumspor

Birlikspor 2 – 2 Keçiörengücü

Pendikspor 2 – 2 Z.Kömürspor

Hacettepe Spor 0 – 1 Tepecikspor

Bucaspor 2 – 1 Karagümrük

K.Maraşspor 2 – 1 İstanbulspor

Amed Sportif 2 – 1 Nazilli Belediyespor

Ofspor 1 – 2 Fethiyespor

Sivas Belediyespor 1 – 1 Anadolu Üsküdar

Editör

Son Güncelleme: 29.01.2017 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çetin 2017-01-30 10:17:39

Erzurum -Buca maçı eğer Erzurum da oynanmayacaksa en iyi yer olarak ERZİNCAN olmalıdır.ERZİNCANIN bu hafta maçı deplasman da yani stad boş.İstanbula gitmek yerine Erzincan da oynamak daha mantıklı en azından otel masrafı yok