ÇARŞI, BEŞİKTAŞ’I ERZURUM’DA AĞIRLAMAK İSTİYOR

Erzurum Çarşı Grubu Başkanı Metin Tanrıkulu, Elazığspor-Beşiktaş maçının Erzurum’da oynanması için Kara Kartal’ın yönetici ve Çarşı Grubu yetkileriyle temas halinde olduklarını bildirdi.

19 Eylül 2012 Çarşamba 09:13
ÇARŞI, BEŞİKTAŞ’I ERZURUM’DA AĞIRLAMAK İSTİYOR

Erzurum Çarşı Grubu Başkanı Metin Tanrıkulu, Elazığspor-Beşiktaş maçının Erzurum’da oynanması için kulüp yetkilileri ve Çarşı Grubu ile temas halinde oldukları söyledi. Tanrıkulu, “Biz Elazığspor’un maçının burada oynanmasını Doğu’daki Çarşı Grubu olarak çok istiyoruz. Elazığspor-Beşiktaş maçının Erzurum’da oynanması için yoğun çaba harcayacağız. Bu konuda önemli girişimlerimiz oldu. Yazışmalarımız sürüyor. Beşiktaş Çarşı Grubu’nun lideri Alen Markaryan ile görüşüyoruz. Onlar da maçın Erzurum’da oynanmasını istiyorlar. Biz Sivas deplasmanına gittik. Kulüp yöneticilerinin Erzurum’a bakış açılarını sorduk. Konuya sıcak baktılar. Biz Elazığspor-Beşiktaş maçının Erzurum’da oynanması için gerekli çabayı göstereceğiz. Tıpkı Süper Kupa finalinde olduğu gibi Elazığspor-Beşiktaş maçının Dadaş’ın misafirperverliğinde ve Erzurum’un futbol çoşkusunu gösteren atmosferinde gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 19.09.2012 10:42
Anahtar Kelimeler:
Erzurum Çarşı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2012-09-19 09:59:23

elazığspor daha önce istedi izmire verdiler daha sonra bir daha istedi o zamanda ankaraya verdi tff .nedense tff erzuruma vermek istemiyor