BÜYÜKŞEHİRDEN SENTETİK TAKTİĞİ

Pazar günü deplasmanda Keçiörengücü ile Aktepe Stadı’nın sentetik zemininde karşılaşacak olan Büyükşehir, zorluk çekmemek için hazırlıklarını 1 Nolu Sentetik Sahada yapıyor.

16 Kasım 2012 Cuma 09:25
BÜYÜKŞEHİRDEN SENTETİK TAKTİĞİ
Nurullah PALA haberi...



Büyükşehir Belediyespor’da Keçiörengücü maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Hafta başından beri Teknik Patron Taşkın Güngör nezaretinde Keçiören’e bilenen Mavi-beyazlılar, hazırlıklarını sentetik sahada yaptı. Ligde erken final olarak değerlendirilen zorlu maç öncesinde Keçiören Aktepe Stadı’nın zeminin sentetik olması nedeniyle Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklarını sentetik sahada yaptı. Teknik Patron Taşkın Güngör, zorlu maçta sentetik zemine adapte olmak için suni çim zemine sahip olan GHSİM’nin 1 Nolu Sentetik Sahasında yaptıklarını söyledi. Güngör, “Oyuncularımıza sentetik sahada çift kale maçı yaptırarak, onların sentetik sahaya alışmasını sağladık” dedi.

FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜ
Pazar günü TFF 3. Lig 3. Grupta oynanacak olan zorlu Keçiörengücü maçına bilenen Büyükşehir Belediyespor, dün sentetik sahada kıran kırana bir çift kale maçı yaptı. Kültür fizik ve beşe ikinin ardından çiftk kale maçı yapan Mavi-beyazlılarda futbolcular hırslı ve istekli çalışmaları ile teknik heyeti umutlandırdı. Mavi-beyazlı futbolcular çift kale maçta attıkları gollerle alkış alırken, özellikle Emrah Bayram’ın çift kale maçta şık goller atması dikkatlerden kaçmadı. Sarı kart cezası biten ve Keçiören maçında savunmadaki yerini alması beklenen Dede Çelik’de dün arkadaşlarının moral kaynağı olurken, “Başkentten üç puanla döneceğiz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 16.11.2012 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.