BÜYÜKŞEHİR'DEN İKİ TRANSFER

Spor Toto 3. Ligi 3. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor ligin ikinci yarısına Antalya’da sürdürdüğü kamp ile hazırlanıyor.

12 Ocak 2013 Cumartesi 13:41
BÜYÜKŞEHİR'DEN İKİ TRANSFER
Bir haftalık Lara kampının ardından hafta sonunda ikinci hazırlık kampı için Belek’e geçen Erzurum Büyükşehir Belediyespor bir yandan ikinci yarı öncesi güç depolarken, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Devre arasında Nazillispor’dan kaleci Erhan ve Bursa Nilüfersor’dan forvet Kemal’i kadrosuna dahil eden mavi beyazlılarda ikinci yarı öncesi iki yeni transfer daha yapılması planlanıyor.

Teknik Direktör Taşkın Güngör nezaretinde Belek Kaya Otel’de günde çift antrenman ile ikinci yarıya hazırlanan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da şampiyonluk hedefine ulaşmak için çalışmalar sıkı bir şekilde sürdürülüyor.

Büyükşehir Belediyespor Sportif Direktörü Necdet Gümüşenek, Antalya kampının son derece verimliği geçtiğini belirterek, “ikinci yarıya Antalya7da hazırlanıyoruz. Kamp yerimiz ve şartlarımız mükemmel. Futbolcularımızın moral ve motivasyonu oldukça yüksek. Yaptığımız ve yapacağımız transferlerin katkısıyla hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

19 Ocak’a kadar Antalya’da hazırlıklarını sürdürecek olan mavi beyazlılar ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda karşılaşacakları Maltepespor maçı için İstanbul’a geçecek.

Editör

Son Güncelleme: 12.01.2013 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-01-12 20:58:11

takımımız ismail aslanı almış giresunspordan
oynadığı takımlar fenerbahçe ve giresunspor
türkiye kupası 2 0
tff 2. lig 9 0
ptt 1. lig 6 0
özel turnuva ve kupalar 9 0
özel maçlar 16 0
dsgl 7 1
a2 ligi 101 4

birinciler toplam maç ikinciler gol sayısı
ayrıca milli takım maçlarında da oynamış

Avatar
misafir 2013-01-12 15:58:49

kemal 2010 yılında gençlerbirliğinden beşiktaşa transfer olmuş .o dönemde fenerbahçe de istemiş fakat kemal beşiktaşı seçmiş.