BÜYÜKŞEHİR, DİYARBAKIRSPOR'U GOLE BOĞDU

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ligde zor günler geçiren Diyarbakırspor'u gole boğdu.

24 Şubat 2013 Pazar 15:25
BÜYÜKŞEHİR, DİYARBAKIRSPOR'U GOLE BOĞDU
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kazım Karabekir Stadı’nda konuk ettiği Diyarbakırspor’u 5-0 mağlup etti. Ligde 38 puanla altıncı sırada bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 6 puanla 17’inci sırada yer alan ve artık ligde kalması mucizeere bağlı olan Diyarbakırspor’la karşılaştı. Az sayıda taraftarın izlediği karşılaşmada Erzurum Büyükşehir Belediyespor ligde zor günler geçiren ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle maça çıkmamaktan son anda vazgeçen Diyarbakırspor’u 5 golle mağlup ederek, evine puansız gönderdi.
Karşılaşmaya iyi başlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 25. Dakikada Kemal Akbaba’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Ali Yıldırım’ın kendi kalesine attığı golle farkı ikiye çıkaran Erzurum ekibi soyunma odasına da 2-0 üstünlükle gitti.
İkinci yarıya da hızlı başlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor 52. Dakikada birinci golün sahibi Kemal Akbaba’nın golüyle farkı üçe ve 55. dakikada Emrah Bayram’ın golüyle farkı dörde çıkardı. Karşılaşmanın skorunu 90. Dakikada Fatih Arat belirledi ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor 5 golle üç puanı aldı, rakibine gol fırsatı vermedi.
Bu galibiyetle zor günler geçiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da yönetim ve teknik heyet rahat bir nefes aldı. Taraftarın hedefindeki yönetim ve teknik heyet bu galibiyetle bir nebze de olsun rahatladı.
Öte yandan 44 puanla play off potasının içinde yer alan ve haftaya Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un önünde 6 önünde giren Gümüşhanespor ise kendi sahasında şok bir yenilgi aldı. Gümüşhanespor’un Kocaelispor’a 2-0 mağlup olmasıyla aradaki puan farkı 3’e indi ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a yeniden playoff şansı doğdu.
İŞTE TOPLU SONUÇLAR
Altınordu 4 – 0 Mardinspor        
Darıca Gençlerbirliği 2 – 1 Elazığ Belediyespor   
Isparta Emrespor 1 – 1 K.Maraş Belediyespor
Keçiörengücü 2 – 2 Sancaktepe Bld.Spor
Gümüşhanespor 0 – 2 Kocaelispor         
Erzurum Bş.Bld. 5 – 0 Diyarbakırspor     
Yimpaş Yozgatspor  2 – 1 Çorum Belediyespor  
Maltepespor 1 – 0 Arsinspor
Oyak Renaultspor 2 – 0 Beylerbeyi




Editör

Son Güncelleme: 24.02.2013 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.