BB Erzurumspor'dan çifte transfer

Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, iki transferi açıkladı.

admin
admin
22 Ocak 2019 Salı 07:20
BB Erzurumspor'dan çifte transfer

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Norveç'in Bodo Glimt takımında forma giyen forvet Kristian Fardal Opseth ile prensip anlaşmasına vardı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 29 yaşındaki Norveçli forvet ile prensip anlaşmasına varıldığı kaydedildi.

Kristian Fardal Opseth'in yarın kente gelerek sağlık kontrolünden geçeceği aktarıldı.

ERZURUMSPOR SERKAN KURTULUŞ'U KADROSUNA KATTI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sağ bek Serkan Kurtuluş'u transfer etti.

Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, 29 yaşındaki deneyimli sağ bek Kurtuluş ile anlaşmaya varıldı.

Kariyeri boyunca Bursaspor, Galatasaray, Gençlerbirliği, Kayserispor ve Göztepe formalarını terleten Kurtuluş, son olarak Elazığspor formasını giyiyordu.

BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 19. haftada 25 Ocak Cuma günü Beşiktaş'a konuk olacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma bölümünün ardından 5'e 2 top kapma çalışması yapıp, taktik ağırlıklı çift kale maçla idmanı tamamladı.

Sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz idmana katılmazken, tedavisi süren Arsen Khubulov ise saha kenarında antrenörlerin gözetiminde düz koşu yaptı.

Editör

Son Güncelleme: 22.01.2019 07:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.