BAYANLARDA ŞAMPİYON NENEHATUN

Erzurum’da liselerarası düzenlenen basketbol il birinciliği bayanlar kategorisinin final maçıyla tamamlandı. Erkeklerde Özel Aziziye Koleji şampiyon olurken bayanlarda Nenehatun Kız Lisesi birincilik kupasının sahibi oldu.

05 Aralık 2012 Çarşamba 09:19
BAYANLARDA ŞAMPİYON NENEHATUN

Furkan NEHRİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Liselerarası Basketbol turnuvası Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu( BESYO)’nun spor salonunda yapılan bayanlar finali ile tamamlandı. Finalde karşılaşan Fen Lisesi ve Nenehatun Kız Lisesi arasında kıyasıya geçen mücadeleyi çok sayıda lise öğrenciside izledi. Fatih Bastem ve Hamza Çelik’in yönettiği final maçında üçüncü periyoda kadar önde giden Fen Lisesi son iki periyotta Nenehatun Kız Lisesi’nin ataklarına dayanamayarak maçı 28-22 kaybetti. Birincilik kupasını kazanan Nenehatun Kız Lisesi şampiyonluğu lise öğretmenleri ve salonu dolduran arkadaşlarıyla beraber kutladı. Maç sonrası yapılan törende Nenehatun Kız Lisesi’nin koçu Zeyit Palabıyık’a  kupasını Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen verdi. Final öncesi yapılan maçta Özel Bilkent Lisesi, Rıfkı Salim Burçak Lisesinin 31-12 yenerek üçüncülük kupasının sahibi oldu. Hem erkeklerde hem bayanlarda finale kalan Fen Lisesi ise her iki kategoride de ikinci oldu.

Editör

Son Güncelleme: 05.12.2012 09:20
Anahtar Kelimeler:
NENE HATUN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.