Kuru cihangirlik değil, kelamını yaymakla özetlene bilecek, Nizam-i Alem ve İlah-i Kelimetullah davasının son mihmandarı, Hilafet sancağının son taşıyıcısı, Türk Milleti...

Sancağı düşürdüğü yerden doğrultup, mazlum milletlere unut , zalim toplumlara ise yine yeniden tokat olmak üzere kahraman Mehmetçiği ile ..

Bir zamanlar, adaletle, nizamla sevgi barış ve hoş görü ile yönettiği coğrafyalara insanlık, barış ve kurtuluş adına geri dönmektedir.!

Bu videoyu izleyipte gözleri yeşermeyenler, ölümü ölümsüzleştiremeyenler bu geri dönüşü anlayamazlar.!

Emperyalist Amerika ve Rusya’nın himayesinde karın doyurmaya razı olanlar bu geri dönüşü elbette anlayamayacaklardır.!

Dolarının, Euro’sunun, Altınının iniş ve çıkışları ile kabus ve maymun iştahla güne uyananların elbette ki bu kıyamı anlaması mümkün değildir.!

Sadece yediği ve eğlendiği yeri kutsal kabul edip, hiç ölmeyecekmişçesine Cenab-ı Allah’ın müslümana yüklediği Cihadı, irtica ile nitelendirenlerde elbette ki anlamayacaktır.

Türk Askerini ve Polisini şehit eden HDPKK”ın

Kongresinde vatan hainliğine yelken açan CHP ve Ak partinin safraları Soros müstevlileri de elbette ki bu onurlu geri dönüşü sorgulayacaklardır.!

Velhasıl “Allah nurunu tamamlayacak ve Necip Müslüman Türk Milleti onura yapı taşı olmak üzere Türk Askerinin ayakları üzerinde ilerlemektedir.!

Şüphesiz.! Zalimlere karşı hep galip olan Allah”tır.!

Allahım senin müslümanlara yüklediğin dava uğrunda sefere çıkan Türk Askerini muzaffer eyle inşaallah.!

SEFER BİZDEN ZAFER ALLAH’tan İNŞALLAH.

Selam saygı dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.