EMİNE’NİN KATİL ZANLISINA MÜEBBET HAPİS

Erzurum’da bir mağazada satış elemanı olarak çalışan Emine Karataş'ı metruk binada öldürdüğü iddiasıyla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Ahmet Topal, ‘kasten öldürmek’ suçundan müebbet hapis, cinsel istismar suçundan 6 yıl 3 ay, yağma suçundan ise 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

04 Haziran 2014 Çarşamba 17:27
EMİNE’NİN KATİL ZANLISINA MÜEBBET HAPİS
Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, cinayet olayı 5 Aralık 2013 günü Taşmescit Mahallesi Kuşbaz Sokak'taki metruk bir binada meydana geldi. 33 yaşındaki Emine Karataş’a cinsel istismarda bulunan Ahmet Topal (23), burada genç kızın karşı koyması üzerine boynuna geçirdiği eşarbı ile boğarak öldürmüş, Emine Karataş’ın 500 TL değerindeki cep telefonunu gasp ederek sattığı ve 150 TL’sini ise kredi kartına yatırdığı ifade edildi.

Bugün görülen karar duruşmasında tutuklu Ahmet Topal, suçlamaları kabul etmedi. Katil zanlısı Topal, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Suçsuzum" dedi.



MÜEBBET HAPİS, 14 YIL 7 AY HAPİS

33 yaşındaki Emine Karataş'ı metruk binada öldürdüğü iddiasıyla Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu yargılanan 23 yaşındaki Ahmet Topal’ı, TCK’nin 81 maddesi kapsamında ‘kasten öldürmek suçundan müebbet hapis cezası'na çarptırdı. Mahkeme Topal’ı Emine Karataş’ın cep telefonunu gasp etmekten 8 yıl 4 ay, cinsel istismar suçundan ise 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

Editör

Son Güncelleme: 04.06.2014 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.