Paşalar Caddesi’ndeki SSK kavşağında son 10 yılda 4 başkan çıktı.

Erzurum Eczacılar Oda başkanları, ilginç bir tesadüf olsa gerek, Paşalar Caddesi’nde yeralan ve hepimiz tarafından hep SSK kavşağı olarak bildiğimiz kavşaktaki eczanelerden çıktı.

Hayırlı olsun ziyaretine gittiğim çiçeği burnundaki yeni Eczacılar Odası Başkanı Selami Cengiz bu bilgi notunu paylaştı ki, şaşırmadım değil..

Son 10 yıl içerisinde görev yapan Oda başkanlarının 4’ü de işte bu SSK kavşağında faaliyet gösteren eczanelerin sahipleri olmuş.

19 Mayıs 2018 yılında vefat eden Eczacılar Odası’nın efsane başkanı Hasan Fehmi Altıntaş’ın yanısıra Mahmut Uçar, Abdullah Caner Güven ve son olarak da Selami Cengiz, bu kavşakta eczacı hizmeti veren ama seçimlerde aday olup başkan seçilen isimler.

Son 10 yıl içerisinde başkan olan isimlerden sadece Hakan Özcan bu bölgede eczacılık yapmamış.

Bu arada bir önceki başkan Abdullah Caner Güven’in 11 kişilik Eczacılar Birliği Merkez Heyet üyesi seçilmesinden dolayı başkanlık koltuğuna oturan Selami Cengiz’in yönetiminde ise Barış Gönder, Hafize Yüce, Fatih Tosun, Bekir Yüksel, Elifli Ay Hatun Karaavcı Dağoğlu ve Mehmet Emin Kaplan gibi genç isimler yeraldılar.

Yeni yönetime başarı dileğinde bulunurken, belki de Türkiye’nin bu en genç oda yönetiminin önemli icraatlara yer vererek iz bırakacağı umudundayım, bu benim son kararımdır.

***

TUTTUĞUM BABA SÖZLER:İnsan biriyle yaşlanmalı. Birisi yüzünden değil!(Nazım Hikmet)

DUVARIN DİLİ: Demleme çay seviyorum ben. Sende sallama çay samimiyetsizliği var!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.