ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI

Asbaşkan Karadayı’nın istifasının kabul edilmemesi ile birlikte Büyükşehir Belediyespor’da yeni bir dönem başlıyor. Mavi-beyazlı yönetim, önceki akşamki toplantıyı bir milad olarak değerlendirdi.

20 Aralık 2012 Perşembe 12:03
ŞİMDİ KENETLENME ZAMANI
Nurullah PALA - Furkan NEHRİ
 
Erzurum’un tek profesyonel futbol takımı olan Büyükşehir Belediyespor’da gözler Yimpaş Yozgat maçına çevrilirken, yönetim yeni bir sayfa açarak, bundan sonra başarı için daha fazla çalışacağını açıkladı. Önceki akşam Asbaşkan Ahmet Metin Karadayı’nın istifasını kabul etmeyen ve başarılı yöneticinin görevine devam etmesini sağlayan yönetim, şimdide başarı için seferber oldu. Karadayı’nın göreve devam etmesinin yeni bir milad olduğunu belirten yöneticiler, güzel günlerin Erzurum taraftarını beklediğini açıkladı. “Şimdi Kenetlenme Zamanı” sloganı ile önemli bir toplantıya imza atan yönetim, taraftarın mutlu olması için yoğun bir çalışma temposunun içine girdi. Mavi-beyazlı yöneticiler, “Taraftarımız endişeye kapılmasın, bu takım lig bittiğinde onları mutlu edecek bir konumda olacak. Bunun için seferberiz” dedi.

TRANSFER SİNYALİ
Mavi-beyazlı yönetimin haftalık yaptığı olağan toplantıda ikinci yarı öncesi hazırlıkları konuşulurken, yönetimden yeni takviyeler konusunda düğmeye basma kararı da çıktı. Büyükşehir Belediyespor Transfer Komitesi, teknik heyet ile birlikte ortak bir çalışma yaparak ara transfer döneminde takıma yapılacak takviyeler konusunda bir liste hazırlayacak ve bu liste doğrultusunda Büyükşehir Belediyespor’u başarıya götürecek, yeni transferler gerçekleştirilecek. Bu arada Darıca maçı sonrasında İstanbul’da kalan ve transfer çalışmalarını başlatan Teknik Patron Taşkın Güngör’de Erzurum’a döndü. Tecrübeli teknik adam, takımın idmanına nezaret etti.

Editör

Son Güncelleme: 20.12.2012 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayram şoraklı 2012-12-23 00:53:43

allah.ın izniyle 2 ci lige çıkmaya az kaldı hadi aslanlarım hadi dadaşım göreyim sizi

Avatar
erzurumlu 2012-12-20 14:42:06

hadi aslan parçası taşkın git rizeli diğer topçularıda al gel

Avatar
misafir 2012-12-20 12:33:45

sayın yönetim ve taşkın hocam lütfen amatör liglerden veya 3.ligin vasat oyuncularını almayın .alacağınız oyuncu taraftarı coşturacak kaliteli iyi bir oyuncu olsun ayrıca forvet mevkiyine de kaliteli ve çok gol atmış bir forvet oyuncusu alınması gerekiyor