Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için bir adım daha atıyor ve tarihi Muratpaşa Camiinin de olduğu bölgeye kazmayı vurmaya hazırlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı ile konuştum, öncelikleri arasında Muratpaşa’nın dönüşüm proğramı olduğunu söyledi.

Önümüzdeki günlerde daha önce Yakutiye Belediyesi tarafından 10 milyon lira harcanarak kent meydanına dönüştürülen Murat Paşa caminin bu defa etrafındaki metruk ve eski konut ve işyerleri yıkılacak.

Mecburiyet Caddesi olarak da adlandırılan ve şehrin en işlek caddelerinden Cumhuriyet Caddesi’nin genişlemesi ve çoğunluğu da Vakıflara ait işyerlerinden oluşan eski binaların yıkılmasının ve kamulaştırmasının da gündemde olduğunu ama zamanının belli olmadığını kaydeden Zafer Aynalı, ‘’Ama Muratpaşa daha önce olacak. Şu an için el elzem proğram Muratpaşa’nın dönüşümü’’ diye konuştu.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Çorabın delik olduğunu sadece ayakkabı bilir! (Polonya Atasözü)

DUVARIN DİLİ : Kirpiklerin sayısını bilirdim ben. Gözlerine nasıl baktığımı sen düşün artık!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eskidadas 2023-03-05 11:29:48

karakose mahallesi bakırcı mahallesi Dilaver otelinin arkası,yıkık harabe geceleri sıkıntılı mahalle halkı tedirgin lütfen en kısa zamanda çözüm bekliyor