Gitti de geri döndüler!

Büyükşehir’in 11 adayından sadece 1’i aday olabildi...

admin
admin
08 Mart 2024 Cuma 12:23
Gitti de geri döndüler!

Vedat REFAYELİ

Yaklaşan yerel seçimler için bir çok kamu kurumunda olduğu gibi Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde de aday adalıklar için istifalar olmuştu.

Aralarında daire başkanlarının da olduğu tam 11 personel, belediye başkan adaylığı için görevlerinden istifa etmiş, aday adaylığı başvurusu yapmıştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yeğeni Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı İbrahim Sekmen, Kocaeli Çayırova’dan, Muhtarlar Daire Başkanı Selahattin Turan, Horasan’dan, ESKİ’de Su Tesisleri Daire Başkanı Mehmet Uzun da Yakutiye’den belediye başkan adaylığı için görevlerinden istifa etmişlerdi.

Sekmen ve Turan AK Parti’den, Uzun da MHP’den aday adayı olmuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’in danışmanlarından Eyüp Tavlaşoğlu ve Hüseyin Koçan da görevlerinden ayrılıp AK Parti’den aday adayı olan isimlerdendi.

Bu 5 ismin yanısıra Mehmet Mutlu, Sibel Mutlu, Fatih Dallı, Ahmet Yürekseven, Enver Taçyıldız ve Sedat Gümüş, belediyedeki görevlerinden istifa eden isimler olmuşlardı.

Günler süren bekleyiş sonunda sadece Eyüp Tavlaşoğlu Aziziye adayı olurken, diğer isimler tekrar görevlerine döndüler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.