Araç muayenesine giderken bir tek gerilen ben miyim acaba?

admin
admin
27 Ocak 2024 Cumartesi 13:05
Araç muayenesine giderken bir tek gerilen ben miyim acaba?

Vedat REFAYELİ

Sürücü vasfı öyle bir çokları gibi çok da eskilere dayanmayan birisi olarak her daim araç muayenesine giderken gerilmişimdir.

İşin tuhafı da, ne zaman periyodik araç muayene zamanım geldiğinde her seferinde onca hazırlıklı olmama rağmen bir kriz ile illa ki karşılaşmışımdır.

Buna elbette ki her defasında muayenede tek yetkin kuruluş olan TÜVTÜRK’ün araç muayene ücretlerindeki karşılaştığım yüksek orandaki artışlar da dahil!

Her ne kadar genelde aracım muayeneden geçer not alarak çıkıyor olsam bile, gerek Erzurum’da istasyonun tek ve yetersiz oluşu ve gerekse biraz da ilgili personelin ilgisizliği, pek de nazik olmayan asabi tavrı illa ki beni çileden çıkartmaya yetiyor da artıyor bile.

Muayene istasyonundaki görevli personel ve yöneticiler için artık rutine binen uygulamaların bazıları var ki gerilmeden istasyonu terkettiğim bir gün oldu mu, yok galiba!

O yüzden her seferinde sadece ben mi geriliyorum diye düşünmeden edemiyorum, bu benim son kararımdır!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.