Seri altı maça çıktı

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Erzurumspor FK sahasında Adanaspor'la karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

admin
admin
19 Şubat 2024 Pazartesi 11:41
Seri altı maça çıktı

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Erzurumspor FK sahasında Adanaspor'u konuk etti. Karşılaşmadan Erzurumspor FK 1-0'lık skorla galip ayrıldı.

Erzurumspor'un ve maçın tek golünü 42. dakikada Mustafa Yumlu kaydetti. Ligin son 6 haftasında 4 galibiyet ve 2 beraberlik alan mavi-beyazlı ekip, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 6 kere havalandırdı, kendi kalesinde ise hiç gol görmedi.

Erzurumspor son 6 maçta topladığı 14 puanla ligin en istikrarlı takımı oldu. Mavi Beyazlılar sezonun ikinci yarısında 2.33’lük puan ortalamasıyla lige damga vurdu, yenilmezlik serisini devam ettirdi.

Erzurumspor evinde oynadığı maçta Adanaspor’u tek golle geçerek puanını 30’a yükseltti. Deplasmanda Bandırmaspor ve Altay maçlarında berabere kalan ekip, Bodrum, Manisa, Urfaspor galibiyetleri halkasına Adanaspor maçını da ekledi.

KUTLU: ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu oyuncularına, yönetime, taraftara ve ekibine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bugün bu güzel zemini hazırlayan stat müdürü ve personeline teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten bu havalarda bu zemini böyle güzel hazırlamaları takdire şayan. Emeklerine sağlık diyelim.” dedi.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını aktaran Kutlu, “Ligin ikinci yarısı 6 maçtır gol yemeden devam ediyoruz. Tabi defans oyuncularımızın, kalecimizin tüm takımın özverisi sonucu oluyor. Ancak şunu vurgulamak istiyorum, bu iş en uçta Eren’le başlıyor. Onun en önde mücadelesi, rakibi karşılamasıyla başlıyor savunmamız. Dolayısıyla tüm oyuncularımı kutluyorum. Şimdi bu galibiyetin sevincini yaşayacağız. Sonrasında çok önemli bir Boluspor maçımız var, en iyi şekilde hazırlanıp Bolu’ya gideceğiz. Batuhan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yüreğiyle mücadele ediyor. Tabi durumu bir iki güne belli olacak. Ayrıca Eren ve Celal de cezalı duruma düştü. Ufuk’un sakatlığı devam ediyor. Bu oyuncularımızdan yoksun bir şekilde gideceğiz Bolu’ya. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Her geçen hafta daha çok desteklerini hissediyoruz. Ve daha fazla taraftarımızı bekliyoruz.” dedi.

Hakemler: Raşit Yorgancılar, Selahattin Altay, Haydar Avcı

Erzurumspor FK: Göktuğ, Mustafa Akbaş, Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı, Batuhan Artarslan (Estrela dk. 54), Süleyman Koç (Yakup Kırtay dk. 83), Sefa Akgün, Özgür Sert (Rosheuvel dk. 63), Furkan Özhan (Alican Özfesli dk. 83), Eren Tozlu, Celal Hanalp

Yedekler: Rıdvan Oğuzhan, Fırat Şaşi, Muhammed Emin, Shala, Mustafa Gürkan, Hüseyin Mevlütoğlu

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Adanaspor: Ahmet Kıvanç, Jordan Lukaku (Dimitri Oberlin dk. 70), Fatih Kurucuk, Mehmet Feyzi Yıldırım, Kubilay Aktaş, Harun Alpsoy (Evren Korkmaz dk. 46), Cheik Oumar Diakite (Ferhat Katipoğlu dk. 70), Mehmet Taş (Devran Şenyurt dk. 83), Amadou Ciss (Abdoulaye Dabo dk. 46), Rashad Muhammed, Junior Fernandes

Yedekler: Ferhat Kaplan, Hüseyin Öztürk, Cem Güzelbay, Metehan Altunbaş, Samuel Yepie

Teknik Direktör: Kemal Kılıç

Gol: Mustafa Yumlu (dk. 42) (Erzurumspor FK)

Sarı kartlar: Eren Tozlu, Celal Hanalp (Erzurumspor FK), Evren Korkmaz Junior Fernandes (Adanaspor)

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.